Discord Kişiye Özel Kullanıcı Adı

Makaleler
69
Yer
İstanbul
Merhaba,

Herkesten kullanıcı adlarında diskriminatör (kullanıcıadı#0000) kullanmak yerine kendisine özel bir kullanıcı adı seçmesini rica ediyoruz. Discord, 4 Mart 2024 tarihinden itibaren kullanıcı adlarını güncellememiş olan kullanıcılara özel kullanıcı adları atamaya başlayacaktır. Sana bu e-postayı henüz yeni bir kullanıcı adı seçmediğin için gönderdik.

Kullanıcı adını 4 Mart 2024 tarihine kadar güncellemezsen Discord'un hesabına özel, yeni bir kullanıcı adı atayacağını bildirmek isteriz. Mevcut kullanıcı adına benzer bir özel kullanıcı adı atamaya çalışacağız.

Talimatları takip ederek kullanıcı adını hemen güncelleyebilirsin:

Masaüstü/Tarayıcı

1. Sol alttaki çark işaretini seçerek Kullanıcı Ayarları'nı aç
  2. Hemen Başla'ya tıkla
Mobil

1. Ekranın sağ alt kısmında yer alan profiline dokunarak Sen sekmesini
  2. Hemen Başla'ya dokun
Kullanıcı adını, Kullanıcı Ayarları kısmından her zaman değiştirebilirsin. Kullanıcı adları ile ilgili yakın dönemde yaptığımız değişiklikler hakkında daha fazla bilgi almak için destek makalemizi inceleyebilirsin.

Teşekkürler,

Discord

Discord bunu neden yapıyor?🤔

Bir de yeni isim bulacağım asıl sinirlendiren şey o beni.😅

Merhaba,

Herkesten kullanıcı adlarında diskriminatör (kullanıcıadı#0000) kullanmak yerine kendisine özel bir kullanıcı adı seçmesini rica ediyoruz. Discord, 4 Mart 2024 tarihinden itibaren kullanıcı adlarını güncellememiş olan kullanıcılara özel kullanıcı adları atamaya başlayacaktır. Sana bu e-postayı henüz yeni bir kullanıcı adı seçmediğin için gönderdik.

Kullanıcı adını 4 Mart 2024 tarihine kadar güncellemezsen Discord'un hesabına özel, yeni bir kullanıcı adı atayacağını bildirmek isteriz. Mevcut kullanıcı adına benzer bir özel kullanıcı adı atamaya çalışacağız.

Talimatları takip ederek kullanıcı adını hemen güncelleyebilirsin:

Masaüstü/Tarayıcı

1. Sol alttaki çark işaretini seçerek Kullanıcı Ayarları'nı aç.
  2. Hemen başla'ya tıkla
mobil

1. Ekranın sağ alt kısmında yer alan profiline dokunarak sen sekmesini
  2. Hemen başla'ya dokun
Kullanıcı adını, kullanıcı ayarları kısmından her zaman değiştirebilirsin. Kullanıcı adları ile ilgili yakın dönemde yaptığımız değişiklikler hakkında daha fazla bilgi almak için destek makalemizi inceleyebilirsin.

Teşekkürler,

Discord.

Bence saçma olmuş ben isim bulma konusunda çok kötüyüm.

Bunu zaten daha önceden yapmamış mıydık?
Yapılmıştı evet ama galiba bu sefer otomatik olarak değişecek anlaşılan.

Bu özel kullanıcı adı muhabbeti beni ilk başta bayağı rahatsız etmişti ama sonra varlığını unuttum. Önceki diskriminatör kullanma durumu Discord'u biraz daha özel yapıyordu.

Bunu zaten daha önceden yapmamış mıydık?

Hala duruyor hesaba girmemişse uzun zamandır.
Örnek:

Ekran görüntüsü 2024-02-17 121347.webp

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt