Böyle bir şeye varılacaksa imla kurallarına uygun eğitilmiş bir bot gayet iş görür.Bu konuda karışık düşüncelere sahibim. Nihai karara varamadım henüz.
Bu konuda karışık düşüncelere sahibim. Nihai karara varamadım henüz.
@Mansion a katılıyorum. Suistimal edilmeye, trollenmeye çok açık bir ortam. Yol geçen hanı gibi olmaması lazım. Ama böyle bir şey ben de isterdim. Özel alım ile alım yapılabilir belki. Yani, sunucudaki hangi hesabın forumda hangi hesap olduğunun kesin olarak biliniyor olması lazım. Sunucuda trollük, hakaret veya bunlar gibi durumlarda alınan bir cezanın forumda da eş zamanlı verilmesi lazım ki insanlar sunucuda da resmiyeti korusun, laubaliliğe ve sululuğa yer olmasın. Dediğim gibi, sunucuya sadece yöneticilerin/modların özel daveti ile girilebilmeli ve orada sadece eğlenebilmeliyiz. Yardımlaşma işi her zamanki gibi buradan yürümeli. Orada ise forumdakilerle arkadaşlığımızı geliştirebileceğimiz, beraber oyun oynayabileceğimiz, beraber ders çalışabileceğimiz vs. bir ortam oluşmalı.Bu konuda karışık düşüncelere sahibim. Nihai karara varamadım henüz.