Sürprizbozan Dying Light 2 bitince ne oluyor?

13372

Çalışkan
Dying Light 2'nin ana hikayesini az önce Lawan'ı kurtar sonuyla bitirdim. Ancak kafama takılan sorular var.

1. Oyuna devam et deyip açık dünyasından devam ettiğimde şehir halen ayakta gözüküyor. Oysaki, sinematikte yok olduğu gösteriliyor.
2. "Lawan'ı kurtar" sonunu seçtiğimde Hakon, Mia'yı kurtaracağını söylüyor ve bana da sen Lawan'ı kurtar diyor. Fakat Mia'ya ne oldu ne olmadı anlamadım. Öldü mü yoksa sağ mı?
3. Waltz, Mia'nın babası olduğunu söylüyor, bu durumda Aiden'ın da mı babası? Ayrıca Waltz'a ne oluyor?

Şu anda beynim komplikelerle dolu, rica ediyorum bitiren biri varsa yardım etsin.

1- Oyuncular oyunu bitirdikten sonra bile açık dünyayı gezmesi için harita duruyor. Sinematikte olan her şey oyuna aktarılmıyor.
2- Oyun sonunda neyi seçerseniz seçin Mia ölüyor diye hatırlıyorum. Mia'yı kurtarma gibi bir seçenek yok.
3- Hayır, Waltz kimsenin babası değil. Waltz, Mia ve Aiden'ı küçüklüğünde araştırma maksatlı kullanan ucube bilim adamından başka bir şey değil. Oyun Waltz ve kardeşlerin arasında "baba & evlat" konseptini işlemeyi denemiş ama iyi olmamış.

1- Oyuncular oyunu bitirdikten sonra bile açık dünyayı gezmesi için harita duruyor. Sinematikte olan her şey oyuna aktarılmıyor.
2- Oyun sonunda neyi seçerseniz seçin Mia ölüyor diye hatırlıyorum. Mia'yı kurtarma gibi bir seçenek yok.
3- Hayır, Waltz kimsenin babası değil. Waltz, Mia ve Aiden'ı küçüklüğünde araştırma maksatlı kullanan ucube bilim adamından başka bir şey değil. Oyun Waltz ve kardeşlerin arasında "baba & evlat" konseptini işlemeyi denemiş ama iyi olmamış.
Öyleyse Waltz niye öyle davranıyor?

Dying Light 2'nin ana hikayesini az önce Lawan'ı kurtar sonuyla bitirdim. Ancak kafama takılan sorular var.

1. oyuna devam et deyip açık dünyasından devam ettiğimde şehir halen ayakta gözüküyor. Oysaki, sinematikte yok olduğu gösteriliyor.
2. "lawan'ı kurtar" sonunu seçtiğimde hakon, Mia'yı kurtaracağını söylüyor ve bana da sen Lawan'ı kurtar diyor. Fakat Mia'ya ne oldu ne olmadı anlamadım. Öldü mü yoksa sağ mı?
3. waltz, Mia'nın babası olduğunu söylüyor, bu durumda Aiden'ın da mı babası? Ayrıca Waltz'a ne oluyor?

Şu anda beynim komplikelerle dolu, rica ediyorum bitiren biri varsa yardım etsin.

Waltz, Aiden'ın babası değil ama Mia'nın babası diye hatırlıyorum. Kendisi söylüyordu, sen mia ile kardeş değilsin diye. Ben ise Mia'nın babasıyım diyordu. Mia tüm sonlarda ölüyor, hiçbir şekilde kurtulmuyor ve aiden onu bir meşe ağacının altına gömüyor.

En iyi sonu yorumlara yazmışlar.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt