Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Physic

Üstün
Makaleler
26
Yer
Bartın, Türkiye
Instagram üzerinde Windows 7'yi geliştireceğini söyleyen arkadaş, Windows 7 Ultra'yı satışa çıkarmış.

Benim kendi yorumum:
Daha starting Windows ekranında kalıyor, yani UEFI desteği yok. Chrome kurulmuyor yani extended kernel yok. Bu adam ne yaptı da Ultra koydu adını merak ediyorum.

Instagram üzerinde Windows 7'yi geliştireceğini söyleyen arkadaş, Windows 7 Ultra'yı satışa çıkarmış.

Benim kendi yorumum:
Daha starting Windows ekranında kalıyor, yani UEFI desteği yok. Chrome kurulmuyor yani extended kernel yok. Bu adam ne yaptı da Ultra koydu adını merak ediyorum.

Alan 'kerizdir' başka bir şey söylemek istemiyorum. (bu arada alanlara cahil diyebiliriz.)

Bir de müşterim aldı diyor annesinin laptopundan çekmiş videoyu :D

Benim kendi yorumum:
Bunun üstüne 3 tane konu açıldı: Sonuç değişen sadece duvar kağıdı. Sanırım CİMER'e şikayet edildi zaten sakın almayın.

Güvenlik güncelleştirmeleri almayan bir işletim sistemi güvenli değildir ve kullanımı teşvik edilmemelidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.