ShadowLegion
Başarılı
31 yaşındayım ve spor geçmişim var. 2 yıl fitness geçmişi ve ortaokuldan beri de masa tenisi, yüzme, basketbol ve koşu gibi dallarda hep aktiftim ve hiç sporsuz bir dönemim geçmedi. 1.5 ay oldu haftalık 3 gün antrenman yapıyorum. Beslenmem ve kalori alımım da iyi. Günde 2 öğün 11-1 arası bir beslenme akşam 6-7 arası da bir beslenme ve hepsi temiz karbonhidrat ve proteinden oluşuyor. Ek olarak sadece Çinko ve kreatin kullanmaktayım. 1.5 ayda dahi etkisini gördüm şekilsel olarak bile. Bir 3-5 ay böyle 3 gün devam etmem yeterli olur mu yoksa ille 4-5 güne çıkartmak gerekir mi?
Özellikle tecrübeli olanların görüşlerini bekliyorum. Boy 179 kilo 73 şu anda. Bir ayda 5 kilo verdim ve alt karından 5 cm inceldim. Amacım estetik ve olabildiğince düşük yağlı bir vücut yapmak. Karın kası da dahil. Kısaca plaj vücudu ancak t shirt vs. giyince de kollar dolsun. Cılız değilim, yapılıyım kemik olarak.
Özellikle tecrübeli olanların görüşlerini bekliyorum. Boy 179 kilo 73 şu anda. Bir ayda 5 kilo verdim ve alt karından 5 cm inceldim. Amacım estetik ve olabildiğince düşük yağlı bir vücut yapmak. Karın kası da dahil. Kısaca plaj vücudu ancak t shirt vs. giyince de kollar dolsun. Cılız değilim, yapılıyım kemik olarak.