YouTube İki Kez Anakartı Yanan Lenovo LOQ Laptop

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 415
Loq ideapad halefi, giriş segment. Legion üst segment.
Ideapad gideli uzun süre oluyor, soğutması da böyle başarılı değildi.

Legion cihazlar üst segment diye bir şey yok, onun da bir sürü modeli var. Farkındaysan 5 dedim, 7 veya 9 demedim.İki cihaz da ABS plastik üst kasa olarak. İki cihazın da aynı teknik özellikte cihazları var 13650HX 4060 gibi. Farkı ise GPU TDP'si farklı.

Ideapad gideli uzun süre oluyor, soğutması da böyle başarılı değildi. Legion üst segment diye bir şey yok, onun da bir sürü modeli var. İki cihaz da ABS plastik üst kasa olarak.
Ideapad gideli uzun süre olmuyor bence bu yüzden ikisinin ortası demek istedim ama ben kendimi haklı göstermeye veya bir şey anlatmaktan bıktım ne haliniz varsa görün. :telaşlı:

Ya bir kere Ideapad Gaming 3'ün piyasadaki satış fiyatını ve hitap ettiği satıcı kitlesine bakarsan LOQ ile benzer olduğunu görürüz bencesi ama bu sizin yazınızda mantıksız değil bu arada. Ama bu konuda bile görüş farlılıkları olması acı verici. Ben Lenovo konularına daha fazla müdahale etmek istemiyorum da kendimi tutamadım yine. Legion bildiğim kadarıyla hala devam ediyor üretimi İdeapad Gaming 2023 2024 gibi bitmiştir üretimi tahminim en son 3000 serisi vardı. Öylesine bilgi veriyorum siz hangi seriye ait görmek isterseniz görünüz...

Ben Lenovo konularında aktif mesaj için gelmeyeceğim artık iyi forumlar. Benim mesajlarımın üzerinden tartışma çıksın istemem.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt