iPhone 15 Pro alınır mı?

Yine de İPhone XS MAX kadar ısınmıyordur demi? Telefonu yenilememin sebebi İPhone XS MAX aşırı ısınıyor bazen, gerçi birisi 2018’de birisi 2023’de çıktı şu an kullandığım telefona göre daha az ısınıyordur İPhone 15 pro.
Yani illaki ısınmayı bir nebze çözmüşlerdir diye düşünüyorum ben 6'dan geçtim ara modelleri deneyimleme fırsatım olmadı.

Annemde var. Kendimde de S24 FE var. Benim telefonum oyun için daha iyi gibime geldi. Ayrıca hem daha ucuz hem de ekranı daha büyük.

İlla iPhone diyorsanız almışken en iyisini alın derim ( paranız var ki iPhone istiyorsunuz diye varsayıyorum ) Fakat Android öneririm daha ucuz ve bence daha iyi.

iPhone XS Max kullanıyorum şu anda, yaz gelince yeni telefon alacağım. Aklımda iPhone 15 Pro var, alınır mı sizce? iPhone olması şart, Samsung'a veya başka bir markaya alışık değilim.
Alınır 16 pro‘ya çıkılabilirse daha iyi olur ancak Türkiye’deki fiyatlandırmadan dolayı Samsung, Xiaomi gibi daha iyi bir cihazlar tercih edebilir. Alışması çok dert değil hemen alışırsınız zaten.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt