iPhone için kılıf ve şarj aleti önerisi

Teşekkür ederim hocam bir de şey soracağım benim telefonun pil sağlığı %90 şimdi normal pil seviyesi 20ye düştüğünde takıp %80 olunca çıkartmalı mıyım birkaç videoda öyle daha sağlıklı olduğundan bahsetmişler.

20'nin altina dusurmemeye calis ama 80'de cikarmana gerek yok pilin yuzde 60'ini kullanmak icin vermiyorsun bu paralari tam dolum yapabilirsin o kadar kasmaya da gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Spigen ekran koruyucular da genelde 2 çeşit olur. Bir tamamen kaplayan ekranı, birde ön kamera kısmı açık olanlar oluyor. Modele göre değişiyor, ikisi de çok kaliteli. Hiç fark etmez, o camı taktığınız da 2 sene 3 sene kırılmadığı sürece kullanırsınız.

Spigen ekran koruyucular da genelde 2 çeşit olur. Bir tamamen kaplayan ekranı, birde ön kamera kısmı açık olanlar oluyor. Modele göre değişiyor, ikisi de çok kaliteli. Hiç fark etmez, o camı taktığınız da 2 sene 3 sene kırılmadığı sürece kullanırsınız.
Teşekkür ederim ön kamera kısmı açık olan biraz daha mantıklı geldi aslında ama full kapalı da olabilir sizce hangisini almalıyım

Ben şahsen kamera tamamen kapatan kullanıyorum. S24 Ultra kullanıyorum şu anda, onda da öyle Spigen oda. Kapalı olduğunda ufak tefek çarpmalar, çizilmelere karşı da dayanıklı olur. Kamera lens koruyucu da tavsiye ederim bu markadan sana. Arka kameralar için.

Ben şahsen kamera tamamen kapatan kullanıyorum. S24 Ultra kullanıyorum şu anda, onda da öyle Spigen oda. Kapalı olduğunda ufak tefek çarpmalar, çizilmelere karşı da dayanıklı olur. Kamera lens koruyucu da tavsiye ederim bu markadan sana. Arka kameralar için.
Şöyle bi paket yaptım hocam

Adaptör ve kabloda da bunları tercih ettim;

Ekstra olarak kablo kırılmasına karşılık da bunlar;

Tek eksik kılıf ve şu magsafe özellikli kartlık zımbırtısı kaldı onların da 1 hafta sabretmesi lazım bu ay kartım doldu :D

Bu arada spigen'in magsafe özellikli şeffaf kılıfı yok sanırım hiç göremedim ben başka satıcılarda da bulamadım @Alper Türk

Dosya Ekleri

• resim_2025-04-08_231850501.webp
    resim_2025-04-08_231850501.webp
    36 KB · Görüntüleme: 28
Arka kameralar için Lens Koruma da alın. Ama onu da kaliteli alın ki, fotoraflar iyi çıksın. Spigen onda da çok iyi.

Dosya Ekleri

• 71nr4iOLgPL.webp
    71nr4iOLgPL.webp
    86,1 KB · Görüntüleme: 20
Tamam şimdi gördüm. Zırhladın telefonu, taş gibi oldu. Stokları kontrol et arada, sık sık yenileniyor Hepsiburada da. Magsafe modelleri de var Spigen'de. Amazona da geliyor oradan da takip edersin gelince, 1 tane de ondan alırsın bütçeni kontrol edip.

Tamam şimdi gördüm. Zırhladın telefonu, taş gibi oldu. Stokları kontrol et arada, sık sık yenileniyor Hepsiburada da. Magsafe modelleri de var Spigen'de. Amazona da geliyor oradan da takip edersin gelince, 1 tane de ondan alırsın bütçeni kontrol edip.
Teşekkürler hocam bi kılıf kaldı aslında en önemli şeyi en sona bıraktık :D acaba spigen kalitesinde muadil bildiğiniz ürün var mı en azından çıplak kalmasın telefon

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt