Kültürel yozlaşmanın tam da içerisindeyiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 439
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam, tipim tipsiz mi duruyor peki? Gerçekten mi böyle birini seven güzel kız yoktur? Bakın tipimi attım, kolumun inceliğini ve parmaklarımın kısalığını attım.
Sosyal medya yüzünden kızların istekleri çok değişti hocam. Bu sizin suçunuz değil. Olmayan insanları arıyorlar artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Üzgün
İfadeler: 439
Sosyal medya yüzünden kızların istekleri çok değişti hocam. Bu sizin suçunuz değil. Olmayan insanları arıyorlar artık.
Bakın sokağa çıkar çıkmaz kızlardan beklediğim ilgi şu seviye:

Ben zaten çocukken, plajda liseli ablalar yanaklarımdan sıkıyordu. Çoğu açık kızlardı, hepsi birbirinden güzeldi. Uzun sarışın, kumral saçlı. Bahsettiğim seneler 2005-2007

Şeker oğlan kategorisine giriyorum (LGBT ile alakasız). Eski modanın erkeğiyim ben. Şeker oğlan seven genç bir kız istiyorum.

Sosyal medya pek kullanmayan bir köylü kızı mı mantıklı o zaman?

Genetik olarak Yunan, İngiliz, İtalya karışığım ben.

Başlığı okuduğum da tam da benim gibi düşünen biri var demiştim ama içerik bomboş.
Sizin tek istediğiniz şey sevgili yapmak. Başka bir şey umurunuzda değil gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlığı okuduğum da tam da benim gibi düşünen biri var demiştim ama içerik bomboş.
Sizin tek istediğiniz şey sevgili yapmak. Başka bir şey umurunuzda değil gibi.
Evet, 2009 yılından beri annesiz büyüdüğüm için olabilir mi belki? Elbette sizinle aynı düşüncelere sahibim ama benim şu anki önceliğim sevgili üzerine daha çok ve genel sosyal değerler ve toplum zihniyeti.

Evet, 2009 yılından beri annesiz büyüdüğüm için olabilir mi belki? Elbette sizinle aynı düşüncelere sahibim ama benim şu anki önceliğim sevgili üzerine daha çok ve genel sosyal değerler ve toplum zihniyeti.
Annesiz büyümenize üzüldüm hocam. Sevgili konusunda kısmen haklısınız bu devirde kimin kim olduğu belli değil çünkü.

Haklı olduğu yönleri var ama birazcık daha olumlu düşünmelidir. Onun için iyi olacak.
Size en basitinden Türkiye'nin en iyi zamanlarının son yılı olan 2015 ile şu anki bitik durumda olduğumuz 2024 yılını kısaca bir kız üzerinden özetlemem gerekirse;

2015'teki genç kız = Sıcaktır, sosyal medyadan olsan bile seni tanımıyor olsa bile, hal hatır sorar, senle sohbet eder ve bu sohbet sarar. Sana kısa süre içerisinde seninle özelini paylaşır, lise son eteği (Lise son) (Genelde 18 yaşında oluyorlar yada 19), etek ile birlikte sana fotoğrafını atar, tatlış Samsung Galaxy S3'üyle, S4'üyle pozlar verir. Açık kızdır, kapalı değil. Hayatının her tarafını dini abartarak edinmez, seni boğmaz, bunaltmaz. Yardımseverdir, sana kolayca ısınır ve sevgili olur, seni mutlu eder.

2024 Yılının kızı = "Sen kimsin? Beni neden ekledin?" + Takma ad ile takılır çünkü sanala da güveni kalmamış bir paranoyak bir feminist, erkeksi davranan bir kadına dönüşmüştür.

Bir varsayım değildir, geçmiş sosyal medya tecrübelerime dayanarak bunu söylüyorum. (Dağın görünmeyen kısmı)

Ben 2014 senesinde, yani ben 15 yaşındayken 18-20'li yaşlarda liseli kızlarla sevgili de oldum, hepsi sıcaktı ve hepsiyle memnun kaldım ama sosyal medya ile sınırlı olduğu için ilişki bir yere kadar sürmüştü. Ancak, şimdi ki 18-19'luk liseliler ile 2014-2015 devrinin 18-19'luk kızları aynı değil. Çok farklılar.

Hani zihinsel engeli olan bir kızla da birlikte olmamı düşünmeyin, olsam bile bana bir faydası olamayacak, zaten zihinsel engeli olan kızların çoğunda evlenme ehliyeti yok. Evlendirilemiyorlar ve aynı zamanda 18 yaşından büyük olsalar dahi, tam olarak reşit kabul edilmiyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt