Hocam, tipim tipsiz mi duruyor peki? Gerçekten mi böyle birini seven güzel kız yoktur? Bakın tipimi attım, kolumun inceliğini ve parmaklarımın kısalığını attım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, tipim tipsiz mi duruyor peki? Gerçekten mi böyle birini seven güzel kız yoktur? Bakın tipimi attım, kolumun inceliğini ve parmaklarımın kısalığını attım.
Sosyal medya yüzünden kızların istekleri çok değişti hocam. Bu sizin suçunuz değil. Olmayan insanları arıyorlar artık.Hocam, tipim tipsiz mi duruyor peki? Gerçekten mi böyle birini seven güzel kız yoktur? Bakın tipimi attım, kolumun inceliğini ve parmaklarımın kısalığını attım.
Bakın sokağa çıkar çıkmaz kızlardan beklediğim ilgi şu seviye:Sosyal medya yüzünden kızların istekleri çok değişti hocam. Bu sizin suçunuz değil. Olmayan insanları arıyorlar artık.
Sosyal medya pek kullanmayan bir köylü kızı mı mantıklı o zaman?Sosyal medya yüzünden kızların istekleri çok değişti hocam. Bu sizin suçunuz değil. Olmayan insanları arıyorlar artık.
Hocam köylü kızları sosyal medyada hep zaten.Sosyal medya pek kullanmayan bir köylü kızı mı mantıklı o zaman?
Genetik olarak Yunan, İngiliz, İtalya karışığım ben.
Sosyal medyayı çok az kullanmayı tercih eden genç kızlar kaldı mı?
Evet, 2009 yılından beri annesiz büyüdüğüm için olabilir mi belki? Elbette sizinle aynı düşüncelere sahibim ama benim şu anki önceliğim sevgili üzerine daha çok ve genel sosyal değerler ve toplum zihniyeti.Başlığı okuduğum da tam da benim gibi düşünen biri var demiştim ama içerik bomboş.
Sizin tek istediğiniz şey sevgili yapmak. Başka bir şey umurunuzda değil gibi.
Haklı olduğu yönleri var ama birazcık daha olumlu düşünmelidir. Onun için iyi olacak.Başlığı okuduğum da tam da benim gibi düşünen biri var demiştim ama içerik bomboş.
Sizin tek istediğiniz şey sevgili yapmak. Başka bir şey umurunuzda değil gibi.
Annesiz büyümenize üzüldüm hocam. Sevgili konusunda kısmen haklısınız bu devirde kimin kim olduğu belli değil çünkü.Evet, 2009 yılından beri annesiz büyüdüğüm için olabilir mi belki? Elbette sizinle aynı düşüncelere sahibim ama benim şu anki önceliğim sevgili üzerine daha çok ve genel sosyal değerler ve toplum zihniyeti.
Size en basitinden Türkiye'nin en iyi zamanlarının son yılı olan 2015 ile şu anki bitik durumda olduğumuz 2024 yılını kısaca bir kız üzerinden özetlemem gerekirse;Haklı olduğu yönleri var ama birazcık daha olumlu düşünmelidir. Onun için iyi olacak.