Lenovo LOQ 15ARP9 vs Asus TUF Gaming A15

Hocam dediğim gibi lenovo ya da MSİ alacağım. Aşırı kararsız kaldım.

Hocam technopat sitesin de bir kullanıcı bugün o laptopu almış. Alması gereken fps değerlerin çok altında alıyor. Hani ısınma vb. durum yok ama fps az alıyor. Galiba sorunlu laptop. Açıkcası biraz tırsttım.
Konunun linki atman iyi olur.

Ban sebebi degil. Sosyal kurallarinda boyle bir madde yok. O zaman MSI Pulse disinda secenek kalmiyor sanirim.

Asus ya da MSI alacağım galiba. Her şey karıştı ya. Ne alacağımı bilmiyorum.
ASUS alma. Throttle yersin. Dusuk FPS alabilirsin limitsiz kullanirsan.

Ban sebebi degil. Sosyal kurallarinda boyle bir madde yok. O zaman MSI Pulse disinda secenek kalmiyor sanirim.

ASUS alma. Throttle yersin. Dusuk FPS alabilirsin limitsiz kullanirsan.

Hocam MSI nedense almak istemiyorum. Almak istemiyorum demek yanlış olur ya bir ön yargı var içimde. Böyle bir işlemciyi ilkj defa gördüm. Çözünürlük 1900x1200 yanlış hatırlamıyorsam. Daha önce kullanmadım nasıl olur bilmiyorum? Onun dışında tasarımı ve arka kasası çok garip. Sorun yaşayacakmışım gibi bir ön yargı var.
HP Victus'lar var. Aslında onlara bakmak istiyorum ama galiba watt değeri düşük.
Lenovo alınmaz.
ASUS çok ısınıyor.
Marka kalmadı :D

Hocam MSI nedense almak istemiyorum. Almak istemiyorum demek yanlış olur ya bir ön yargı var içimde. Böyle bir işlemciyi ilkj defa gördüm. Çözünürlük 1900x1200 yanlış hatırlamıyorsam. Daha önce kullanmadım nasıl olur bilmiyorum? Onun dışında tasarımı ve arka kasası çok garip. Sorun yaşayacakmışım gibi bir ön yargı var.
HP Victus'lar var. Aslında onlara bakmak istiyorum ama galiba watt değeri düşük.
Lenovo alınmaz.
ASUS çok ısınıyor.
Marka kalmadı :D
Butce maksimum ne kadar olur?

Geri
Yukarı Alt