LoL kitlesi kötü mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uranos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 446
  • Etiketler Etiketler
    kötü lol
Herhangi bir Riot Games oyunu oynayacaksanız sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, milli değerler, ailevi değerler ve şahsi hakarete uğrayacağınızı bilmelisiniz. Sohbeti kapatsanız bile fazlasıyla toksiklik yapılmaya müsait bir oyun, tüm takım olarak oynanması gereken bir oyun çünkü. Solo oynayamazsınız.

Yıllardır oynuyorum, bu oyuna reklam vermeye başladıkları an kitlesi öldü. Artık tadı tuzu oldu küfürleşmek. Mesela geçen arena oynuyoruz arkadaşlarla, baya OP rünler vs geldi. Tanımadığım bi' adam "oha kardeşim o ne" yazarken diğeri "annen *lsün" yazdı. Şaşırmıyorsun artık, gülüp geçiyorsun.

Yanlış bilgi uyarısı vermişler çok komik :D

Arkadaşlar LoL çok ilgimi çekiyor. Başlamak istiyorum ama ailevi değerlerime sövüldüğünde aşırı rahatsız olan bir insanım. Özellikle sanaldan sövülünce, bu oyunda çok öyle şeyler var mı? Valorant'ta çok yaşadım ama Valorant kitlesi küçük olduğu için normal diye düşündüm, LoL oynayanların yaşı biraz daha olgun gibi geliyor bana, belki kitlesi daha düzgündür.
Genelde asosyal liseliler LoL oynuyor. Allaha veya muhammede küfür edip dinsiz gibi geçiniyorlar yan oda da anası babası hatim indiriyor :LOL:

Bedava olan her oyunun kitlesi sorunludur, hele bir de Riot oyunuysa bu durum daha da kötüleşiyor. Paralı oyunların da kötü kitlesi olabilir tabii ama ücretsiz oyunlara ulaşmak kolay, sistem gereksinimi düşük olduğu için herkes oynayabiliyor. 13-14 yaşında çocuklara aileleri sırf başlarından atsın diye bilgisayar alıyor, çocuk hayatı PC başında geçiriyor, ne terbiye görüyor ne ilgi. İçindeki bütün öfkesini de başta Riot oyunları olmak üzere bedava oyunlara kusuyor. Ban mı yedi? Umurunda bile değil, yeni e-posta açıp aynen devam ediyor. O yüzden evet, kitlesi gerçekten berbat ve eğer yanında sağlam bir 5'li arkadaş grubun yoksa Riot oyunları çekilmiyor.

Bu neden "yanlış bilgi" uyarısı almış ya, artık sarkazm yapmak da mı yasak oldu?

Arkadaşlar LoL çok ilgimi çekiyor. Başlamak istiyorum ama ailevi değerlerime sövüldüğünde aşırı rahatsız olan bir insanım. Özellikle sanaldan sövülünce, bu oyunda çok öyle şeyler var mı? Valorant'ta çok yaşadım ama Valorant kitlesi küçük olduğu için normal diye düşündüm, LoL oynayanların yaşı biraz daha olgun gibi geliyor bana, belki kitlesi daha düzgündür.

LoL yerine Dota oynayabilirsin.

Patlayacaktım az kalsın, moderasyon doğru yapmış.

Valorant'ın kitlesi daha iyi. Vahşet içerikli küfürler, dini ve milli, her şeye söven bir kitlesi var LoL'ün. Sohbeti kapatıp oyna oynayacaksan.

Gayet nezih ve elitler topluluğu(!).

LoL kitlesi görüp görebileceğiniz en berbat kitlelerden biri. Gerçekten her anlamda berbatlar. Gerek oyun bilgisi anlamında gerek de değer anlamında kendine hiçbir şey katamamış, cahil koyundan hallice bir kitle genel olarak. Aralarında sadece eğlenceyi umursayıp pek takılmayanlar var ama istisnalar kaideyi bozmuyor.

Küfürlerden rahatsız oluyorsanız bu oyun size göre değil. Sorun sadece chatte değil, oyununuzu da bozuyorlar. Bunlara karşılık verip chati açtığınız zaman da küfürleri yine görüyorsunuz, sonsuz bir cehennem döngüsü. Ya hepten umursamamayı öğrenin ya da LoL'e hiç bulaşmayın.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt