Ücretsiz MediaMarkt'ta 4 ay Apple Music ve 3 ay iCloud bedava

Spotify Premium bitince gec, ben o sekilde yapip 6 ay kullandim ve geri dondum Spotify'a. Ses kalitesi, lyrics arayuzu vs. olsun Apple Music cok daha ustun bence Android cihazda kullanmama ragmen fakat sarki oneri sistemi ve sosyallik tamamen berbat.

Ben zaten hep ayni sarkilari loop dinleyen birisiyim fakat 6 aydir neredeyse tek bir sarki bile kesfetmedim. Spotify'da otomatik onerilenlerden 10 saatte bir yeni sarki buluyorum.
Benim SP Premium asla bitmez gibi, 2 yıldır kullanıyorum, hani ödüyorum ondan... bunu da alacağım ama.

Bu fark yaratıyor, KZ kulaklıklarımla ben de çok fark gördüm ama dediğim gibi Apple'ın kendisi bile AirPods'larda lossless veremiyor sesi.

O yüzden pek fark oluşturmadı ben de ama bazı özel şarkılarda vs. lyrics arayüzü çok güzeldi telefonda.

Aac ile nasıl lossless versin. 1141KBPS'ye en yakın LDAC, lhdc ve aptx lossless var onlar da Apple'da yok. Adamlar hala aac ve sbc ile iş yapmaya çalışıyor BT ile.

Gerçi ses kartımda yine ldac desteği var telefon da android olunca deme keyfime.

Sadece yeni üyelikler için geçerliymiş. Samsung'un prime olayı gibi aktif üyeliğime süre eklemedi. Daha önce kullanmayıp denemek isteyenler için bu da güzel. Yeni hesapla uğraşamam aylık 40tl bu hizmet için zaten bedava.

Aldım teşekkür ederim. Android telefonda kullanıyorum aboneliği iptal ettim aldıktan sonra şimdi 4 ay kullanacağım ondan sonra para kesmeyecek değil mi iptal ettiğim için.

Spotify Premium bitince gec, ben o sekilde yapip 6 ay kullandim ve geri dondum Spotify'a. Ses kalitesi, lyrics arayuzu vs. olsun Apple Music cok daha ustun bence Android cihazda kullanmama ragmen fakat sarki oneri sistemi ve sosyallik tamamen berbat.

Ben zaten hep ayni sarkilari loop dinleyen birisiyim fakat 6 aydir neredeyse tek bir sarki bile kesfetmedim. Spotify'da otomatik onerilenlerden 10 saatte bir yeni sarki buluyorum.
Sosyallik kısmı Spotify'dan daha iyi bu arada.Ancak Türkmenistanda olan sosyal kısmı Türkiyede yok hala :D

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt