Twinkle Tray kullandıktan sonra Aryond A32 v2 monitörde yön tuşlarına basınca siyah ekran veriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sesko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 30

sesko

Üyecik
Uygulama monitörümü bozdu. Yön tuşlarınca basınca siyah ekran geliyor, 3 saniye menüde ayar yapamıyorum. Twinkle Tray uygulamanın ismi. Çıldırdım, başka bir uygulama ile monitörü sıfırladım yok, full gitti monitör. Çözüm öneriniz var mı? Monitörüm Aryond A32 v2.

Monitörü fişten tamamen çek birkaç dakika bekle, varsa fiziksel reset butonuna bas, yoksa OSD menü açılınca fabrika ayarlarına dönmeyi dene, düzelmezse firmware güncelleme veya teknik servis şart.

Monitörü fişten tamamen çek birkaç dakika bekle, varsa fiziksel reset butonuna bas, yoksa OSD menü açılınca fabrika ayarlarına dönmeyi dene, düzelmezse Firmware güncelleme veya teknik servis şart.

Fiziksel reset yok OSD menüde ise sağ sol çalışmıyor ekranı 3 saniye kapatıyor güncelleme yok teknik serviste gidemem.

yazılımla DDC/CI deneyip ayarları sıfırlamayı dene, olmazsa güç kablosunu uzun süre çekip devre boşalt, yine çözülmezse elimde yapılacak başka çözüm yok, panel kitlenmiş kalır.

Yazılımla DDC/CI deneyip ayarları sıfırlamayı dene, olmazsa güç kablosunu uzun süre çekip devre boşalt, yine çözülmezse elimde yapılacak başka çözüm yok, panel kitlenmiş kalır.

Sıfırladım sen benim yazdıklarımı okumadın mı şey diyorum başka bir PC bağlasam çünkü konsoldada yapıyor ddc/cI ile oradadamı sıfırlasam yarın deneyeceğim bir şey olursa cevap veririm.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt