Mesaj yazma alanını büyüten bir buton eklenebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Graveworm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 287
  • Etiketler Etiketler
Graveworm

Başarılı
Makaleler
8
Yer
Minas Tirith
Arkadaşlar selamlar,

Özellikle bu önerim makale ya da rehber yazanlar için geçerli olacaktır. Bazen benim de bu tarz içerikler yaptığımda zorlandığım olmuştu. Mouse kullanmadığım için ayrı bir zorluk yaşadım. Özellikle film ve dizi içeriklerimde. Bilmiyorum bana katılan var mı ya da bu konu daha önce açıldı mı ama bence önemli bir şey. Sürekli mouse ile yukarı aşağı yapmak insanı yoruyor belli bir süre sonra. En azından bir buton eklenebilir "Alanı büyült" tarzında. Hatta tam ekran olsa bile şikayet etmem. Bilmiyorum siz neler diyorsunuz.

Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ altta şu butonlar yer almakta, ya da klavyenizde Page Up ve Page Down tuşlarını kullanabilirsiniz bence.

1726165004466.webp

Ek olarak yukarı aşağı yapmanızı gerektiren nokta nedir merak ettim, normalde alta doğru yazılır neticede makaleler.

Valla önerinin ne olduğunu 3 defa okudum ama anlamadım. Sanırım bende problem var.

Sağ altta şu butonlar yer almakta, ya da klavyenizde Page Up ve Page Down tuşlarını kullanabilirsiniz bence.

Eki Görüntüle 82831

Ek olarak yukarı aşağı yapmanızı gerektiren nokta nedir merak ettim, normalde alta doğru yazılır neticede makaleler.

Yanlış yazımdan ceza almamak, unutulan bir yer var mı acaba diye tekrar okumak istemek gibi nedenlerden dolayı yukarı aşağı yaparım hep. Büyük bir yerde yazabilmeyi isterdim onu demek istedim sadece. :)

Tüm yazdıklarınızı tek bir parça halinde ekranda görüntelemek istiyorsanız; alanı büyütmekten ziyade, bir önizlemeye ihtiyacınız var demektir. Bu da bir modal ile ya da farklı bir önizleme (preview) linkine yönlendirerek olacaktır. Böylece yazınızı büyük bir alanda görebileceksiniz. Eğer kastettiğiniz buysa tabi.

Yanlış yazımdan ceza almamak, unutulan bir yer var mı acaba diye tekrar okumak istemek gibi nedenlerden dolayı yukarı aşağı yaparım hep. Büyük bir yerde yazabilmeyi isterdim onu demek istedim sadece. :)

Bahsettiğim tuş yeterli olmalı o hâlde. Kaldı ki Ctrl ve - tuşlarına basarak Sosyal'i küçültebilirsiniz. Bir tık küçültülmüş hali belki daha faydalı olabilir sizin için.

Geri
Yukarı Alt