Custom ROM Mi 10T Pro için AOSP ROM önerisi

Başka rom da bakmak isterseniz telegram linki bırakayım.

Dürüst olursam hiç denemedim. İyi olduğunu söylüyorlar ama. Denenebilir.

Başka ROM da bakmak isterseniz Telegram linki bırakayım.

Dürüst olursam hiç denemedim. İyi olduğunu söylüyorlar ama. Denenebilir.

Hocam o gruptayım 500 tane ROM var hepsini deneme şansım yok pixel tabanlı ve lineange OS tabanlı romlardan lineange OS tabanlı romlara yöneldim crDroid vardı unoffical olduğu için mi bilmiyorum kamera programı Max 10X Zoom destekliyor örneğin süper ay çalışmıyor bir de CrDroid'in daha da özellleştirelebilen ROM'u Alphadroid'i deneyim oda olmazsa voltage OS deneyim.

Hocam o gruptayım 500 tane ROM var hepsini deneme şansım yok pixel tabanlı ve lineange OS tabanlı romlardan lineange OS tabanlı romlara yöneldim crDroid vardı unoffical olduğu için mi bilmiyorum kamera programı Max 10X Zoom destekliyor örneğin süper ay çalışmıyor bir de CrDroid'in daha da özellleştirelebilen ROM'u Alphadroid'i deneyim oda olmazsa voltage OS deneyim.

Dostum AOSP projelerinin 10'da 9'u zaten LineageOS tabanlı. MIUI kamera bulunmayan ROM'larda fark edersen LineageOS kamerası oluyor. Hatta cihaz bazen lineage_(cihazınkodadı) olarak da görülebiliyor.

Hala kullanıyor musunuz hocam? Memnun musunuz?

Hocam Voltage OS kuramadım Firmware'i flashladıktan sonra telefon açılmıyordu AOSP'dan crDroid ve Alphadroid ve Voidu'i denedim en fazla hoşuma giden Void UI oldu şu an Endonezya son sürüm kurulu MIUI ROM'lar daha fazla hoşuma gidiyor benim bu cihaza AOSP ROM kurarken dahili MIUI cam ile gelen romları kurun kendiniz sonradan Magisk ile kurduğunda düzgün çalışmıyor sürekli hata veriyor duruyor bilginiz olsun Alphadroid de orijinal MIUI cam yoktu Magisk ile kendim kurdum bu tarz hatalar aldım.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt