Çözüldü Minecraft: Java & Bedrock Edition alınca Mobile'de de yüklenebiliyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar ben Minecraft'ı kendi sitesinden 509TL'ye satın aldım fakat Play Store'de paralı gözüküyor, bu aldığım paket mobil için de geçerli değil mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-03-10-03-10-30-533_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2024-03-10-03-10-30-533_com.android.chrome.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 280
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben Minecraft'ı kendi sitesinden 509TL'ye satın aldım fakat Play Store'de paralı gözüküyor, bu aldığım paket mobil için de geçerli değil mi?
Değil. Mobilde tekrar alman lazım.
PC'deki Bedrock sürümü ile telefondaki aynı, ama telefonda tekrar alman lazım. En iyi sürüm de Java Edition.

Çözüm
Hayır, bu sürümü sadece PC üzerinden oynayabilirsiniz. Mobil üzerinden oynamak istiyorsanız mobil sürümünü satın almanız gerek.

Minecraft hakkında bilgin yok.

Java ve Bedrock almışsınız. Ama Play Store ile Microsoft Store farklı olduğu için oyunu telefondan oynayamazsınız. Oynamak için biraz daha para bayılacaksınız maalesef.
Ya da Pojavlauncher ile Java sürümünü hesabınız ile girerek oynayabilirsiniz.

Ama mobilde bir daha satın alması lazım.

Java ve Bedrock almışsınız. Ama Play Store ile Microsoft Store farklı olduğu için oyunu telefondan oynayamazsınız. Oynamak için biraz daha para bayılacaksınız maalesef.
Ya da Pojavlauncher ile java sürümünü hesabınız ile girerek oynayabilirsiniz
Acaba doğru anladığınızdan eminmisiniz?

Ama mobilde bir daha satın alması lazım.

Ya da Pojavlauncher ile Java sürümünü hesabınız ile girerek oynayabilirsiniz.
"Ayrı" demiş bu arada.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt