Netspeed'e siber saldırı var!

MasterKing25

Uzman
Yer
Erzurum
Merhaba,

Netspeed kullanıcısı bir arkadaşım ile konuşuyorduk ve kendisi destek hattına yazmış. Denilene göre siber saldırı varmış. Desteğin verdiği yanıt burada. Kendiniz de bakabilirsiniz:

Screenshot_2025-06-27-19-56-49-92_3103213eead7584a119a57452b9cf4d2~2.webp

Merhaba,

Netspeed kullanıcısı bir arkadaşım ile konuşuyorduk ve kendisi destek hattına yazmış. Denilene göre siber saldırı varmış. Desteğin verdiği yanıt burada. Kendiniz de bakabilirsiniz:

Eki Görüntüle 158173
Comnetten ağzım yandı. Bana göre TT altyapısı kullanıyorsanız gidip TT kullanmak lazım. Aynı altyapıyı kullanan yan firmalara gitmek mantıklı gelmiyor. Veri çaldırmamış olsa bile 3 gündür insanlar rezillik çekiyor. Artık her şey internete bağlı. Saatlik kesintide bütün işlerimiz aksıyor. Yarın diğer yan firmalara olmayacağının garantisi yok. TT geçtim kafam rahatladı. Aylardır bakım harici bir kere bile kesinti yaşamadım. Problem olsa da en kısa sürede ekibin geleceğini biliyorum. Comnet 1 ay sonraya ekip randevusu vermişti. Taahhütle yan firmalardan bile ucuza kullanıyorum. Herkesin kafasında TT pahalı olarak yer etmiş. İstedikleri kadar açıklama yapsınlar. Hizmet veremedikten sonra bir kulaktan girer diğerinden çıkar.

Tabii kim neden Netspeed gibi gelişmekte olan servis sağlayıcısına siber saldırı yapar orası ayrı mevzu.
Belki üstte yazıldığı gibi altyapı sorununun üstünü kapatmak için siber saldırı var deyip müşterilere.
Adamların yapacağı bir şey yok algısı yapılıyor olabilir.

Tabii kim neden Netspeed gibi gelişmekte olan servis sağlayıcısına siber saldırı yapar orası ayrı mevzu.
Belki üstte yazıldığı gibi altyapı sorununun üstünü kapatmak için siber saldırı var deyip müşterilere.
Adamların yapacağı bir şey yok algısı yapılıyor olabilir.
Doğru olabilitesi var, yok diyemem. Ülkede öyle şeyler oluyor ki buda olduysa şaşırmam.

3 gündür ulaşılamıyormuş Netspeed'e, çağrı merkezleri telefonlarını açmıyormuş.

Başka bir comnet vakası olabilir mi?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt