Tunicforcars
Gelişen
Omen 17 laptopum 15 Nisan da aldım. Daha doğru düzgün oyun oynamadım bile Max 80 saat diyelim arada AIDA64 CPU test yaptım video izledim. Üstüne ısınmasını engellemek için classone GT100 soğutucu aldım. Ama sıcaklıklar anlamadığım şekilde arttı Dying Light oynarken 80lerdeydi eskiden CPU GPU da 70 olurdu. Şu an soğutucu olmasına rağmen 90 oluyor. 1 kere AC 4 indirdim onu da sildim. Oyunlarım hep Epic Games, sadece TR yama indirdiğim dosyalar oldu. Yani virüs mü var yoksa başka bir şey mi anlamadım Omen Gaming Hub fanların RPM'sini zaten düzgün ayarlayamıyor. Sıcaklıkların artması pump out falan mı acaba sorunu tespit etmek için ne yapabilirim çok sinirimi bozmaya başladı. Fan ve soğutucu sesleri zaten cabası.
Ek olarak dün gelen 4070 yazılımı darboğaz yaptı 30FPS'lere düştü Dying Light 1 şaka gibi. Eski sürücüyü kurdum FPS düzeldi ama ekran kartı kullanımı %80 ila 90larda R7 8845HS yetmiyor mu anlamış değilim
Ek olarak dün gelen 4070 yazılımı darboğaz yaptı 30FPS'lere düştü Dying Light 1 şaka gibi. Eski sürücüyü kurdum FPS düzeldi ama ekran kartı kullanımı %80 ila 90larda R7 8845HS yetmiyor mu anlamış değilim