OpenWrt destekli ADSL2+ modem önerisi

Hocam halihazırda ASUS DSL AC51 modemim var. Buna router alabilir miyim? Bir de önerdiğiniz router biraz fazla geldi daha uygun fiyatlı bulabilir miyim acaba?

Bende Wi-Fi 6'nın altına inme Wi-Fi standardı olarak ya bu cihazın 2.elini al ya da bütçeni biraz arttır sıfır olarak al.

Son düzenleme:
Hocam zaten 12 Mbps zar zor geliyor Wi-Fi 6 işime yarar mı? Wi-Fi olsa yeter seviyede lazım bana fiyat ne kadar inerse o kadar iyi.

O zaman bunu al bu da OpenWrt destekliyor.

P2812 tercih edebilirsiniz. ADSL/VDSL bir modem ancak WiFi çalışmıyor diye biliyorum. O yüzden alırken yanına bir adet de router alın derim.
ben sahibinden güvenli ödeme ile hazır open wrt kurulu ikinci el bi cihaz aldım. Evet wifi sorunu var ama arayüze girip wifi'yi kapat aç yapınca düzeliyor. Yakın zamanda da tamamen problemi çözmek için bir içerik gördüm yanlış hatırlamıyorsam. Ancak Bulunduğum muhite gigafiber geleceği için artık ihtiyacım kalmayacak routera geçeceğim diye üzerine durmamıştım. VDSL için bence en iyi çözüm p2812

Ben sahibinden güvenli ödeme ile hazır open wrt kurulu ikinci el bir cihaz aldım. Evet Wi-Fi sorunu var ama arayüze girip Wi-Fi'yi kapat aç yapınca düzeliyor. Yakın zamanda da tamamen problemi çözmek için bir içerik gördüm yanlış hatırlamıyorsam. Ancak bulunduğum muhite GigaFiber geleceği için artık ihtiyacım kalmayacak routera geçeceğim diye üzerine durmamıştım. VDSL için bence en iyi çözüm p2812.

Ya P2812 ya da Huawei HG658 V2 cihazlar Türkiye'deki altyapıya göre en iyi tercihler Huawei olana OpenWrt kurulmuyor ama chipseti yüzünden çok stabil ve diğer cihazlardan çok daha fazla altyapı hızı sunuyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt