Steam Oyun hesabı almak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ömer_Yeter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 320
  • Etiketler Etiketler
    oyun
Hocam para biriktirmek peki çözüm olabilir mi?

Kardeşim oyun alıcağına git borsa hisse, coin al demiyorum tabi. Denge meselesi ,şimdi para biriktirip oyun hesap satın alabilir ancak böyle uç noktalara kayıyorsan yeterli maddi gücün yok olarak algılandı bende. Örnek 4 veya 5 yıl sonra yeni sistem kurmak için para koyuyorum kenara o parayı oyuna veremem çünkü biriktirdiğim para daha önemli.

Kardeşim oyun alıcağına git borsa hisse, coin al demiyorum tabii. Denge meselesi, şimdi para biriktirip oyun hesap satın alabilir ancak böyle uç noktalara kayıyorsan yeterli maddi gücün yok olarak algılandı bende. Örnek 4 veya 5 yıl sonra yeni sistem kurmak için para koyuyorum kenara o parayı oyuna veremem çünkü biriktirdiğim para daha önemli.

Hocam bu yıl açacağım yatırım hesabı zaten.

Ben hiç dolandırılmadım nedense 🤔 alırken video kaydı açman ve hesabın çalışıp çalışmadığı testini çektikten sonra video kaydını durdurmalısın destek bunu istiyor.
Video kayıtlı kanıtımız olmasına rağmen destekten hiçbir fayda göremiyoruz. Dolandırıcılara değil tanıdığım gerçekten güvenilir mağazalara da durduk yere boş sebeplerden kısıtlama atıyorlar.

Video kayıtlı kanıtımız olmasına rağmen destekten hiçbir fayda göremiyoruz. Dolandırıcılara değil tanıdığım gerçekten güvenilir mağazalara da durduk yere boş sebeplerden kısıtlama atıyorlar.
Merhaba,

0850 306 1054 WhatsApp hattımıza ulaşırsanız arkadaşlarımız memnuniyetle yardımcı olacaktır.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt