PC hata vermeden reset attı

rLc

Becerikli
Az önce CS2'de lobide duruyorken bilgisayar bir anda hiçbir hata donma takılma vermeden direkt reset attı ve normalde monitörü tamamen açıp kapatınca çıkan ekranı geldi ve reboot attı sisteme. Neden olabilir?
ChatGPT'ye bu ekranı attığımda bir hata olmadığını, PSU ile alakalı olabileceğini söyledi.

1746963642909.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani bu hata ekranını bana da atsan ben de aynı ChatGPT gibi burada hiçbir hata yok derdim. Öte yandan anlattıklarına bakacak olursak bu daha çok bir güç kaynağı sorununa benziyor. O yüzden güç kaynağı özelliklerini yazman belki sana daha iyi yardımcı olmamızı sağlayabilir.

Yani bu hata ekranını bana da atsan ben de aynı ChatGPT gibi burada hiçbir hata yok derdim. Öte yandan anlattıklarına bakacak olursak bu daha çok bir güç kaynağı sorununa benziyor. O yüzden güç kaynağı özelliklerini yazman belki sana daha iyi yardımcı olmamızı sağlayabilir.
Sistem bilgisi kısmımda yazıyor fakat imza olarak gözükmüyormuş. Corsair RM 850X SHIFT modeli.Bir de kabloları tekrar bir çıkartıp takarken gözüme bir şey çarptı.PSU ile gelen tüm kablolarım Type 5 fakat PSU üzerinde type 4 ile kullanın yazıyor.

Dosya Ekleri

• AFCCA423-53E0-4141-B756-8FCAA9C0D3DB.webp
    AFCCA423-53E0-4141-B756-8FCAA9C0D3DB.webp
    640,2 KB · Görüntüleme: 22
  • image.webp
    image.webp
    1,1 MB · Görüntüleme: 22

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt