Pixel 8a vs Galaxy S23 FE vs S22

Bende de S22 var oyun oynamadıkca ısınmadı ve kısın oyun oynasam bile ısınmadı. Sizin cihazda sorun olabilir.
T3 arena oynuyordum genelde, kışın soğuk odada bile yüksek ısı uyarısı veriyordu.

Benimkinde mi sorun vardı bilmiyorum ama sattım cihazı, keyif alamadım. S22 güzel ama ısınma konusunda çok şikayet var.

T3 arena oynuyordum genelde, kışın soğuk odada bile yüksek ısı uyarısı veriyordu.

Benimkinde mi sorun vardı bilmiyorum ama sattım cihazı, keyif alamadım. S22 güzel ama ısınma konusunda çok şikayet var.

Bilmiyorum ama PUBG falan oynamadıkca ısınmıyor telefon :D neyse nazar degmesin simdi.

s22 den sonra ne aldınız?

S23 ve S24FE arasında kaldım normalde bu soru bana gelince S24FE öneririm işlemciden dolayı ancak şu güncelleme olayından sonra kararsız kaldım. Fark ettim ki Samsung S24FE’yi değil S23’ü daha çok umursuyor. Bu yüzden biraz kararsız kaldım. Yani biraz da küçük telefon sevdiğimden dolayı da kaynaklanıyor. Ama S24FE’de de daha fazla Galaxy AI özelliği var işte.

S23 ve S24 FE arasında kaldım. Normalde bu soru bana gelince S24 FE öneririm işlemciden dolayı ancak şu güncelleme olayından sonra kararsız kaldım. Fark ettim ki Samsung S24 FE'yi değil S23'ü daha çok umursuyor. Bu yüzden biraz kararsız kaldım. Yani biraz da küçük telefon sevdiğimden dolayı da kaynaklanıyor. Ama S24 FE'de de daha fazla Galaxy AI özelliği var işte.

Hayatında kaç gere Galaxy AI özellikleri kullanacaksın? 24FE gibi takoz bir tasarıma sahip olmaması S23 tercih etmek için yeterli.

S23 ve S24 FE arasında kaldım. Normalde bu soru bana gelince S24 FE öneririm işlemciden dolayı ancak şu güncelleme olayından sonra kararsız kaldım. Fark ettim ki Samsung S24 FE'yi değil S23'ü daha çok umursuyor. Bu yüzden biraz kararsız kaldım. Yani biraz da küçük telefon sevdiğimden dolayı da kaynaklanıyor. Ama S24 FE'de de daha fazla Galaxy AI özelliği var işte.

Güncelleme olayı One UI 7'den sonra bir daha uzun soluklu güncelleme uzun süre boyunca yaşanmaz dostum.
S23 ve S22 de bile AI özellikleri var dostum. S24 FE daha iyi işlemciye sahip olsa da S22&S23&S24&S25 serisindeki kameralardan iyi değil. Hem S23 daha premium bir telefon ama S24 FE de kötü değil. Tamamen sana kalmıs.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt