Cihaz
Pixel 9 Pro
Merhaba, sahibinden üzerinden pixel 9 Pro modeli tam kayıtlı olarak 30-40k arasında satılıyor. Tüm satıcılar kaydın hiçbir sorun yaşatmayacağını, güncelleme ve sıfırlama yapılabildiğini söylüyor. Bu kayıt yöntemi güvenilir midir, evdeki eski telefonun IMEI'sini Gürcistan'dan kendim aldığım telefona atarsam sorusuz çalışır mı?

Merhaba, sahibinden üzerinden pixel 9 Pro modeli tam kayıtlı olarak 30-40k arasında satılıyor. Tüm satıcılar kaydın hiçbir sorun yaşatmayacağını, güncelleme ve sıfırlama yapılabildiğini söylüyor. Bu kayıt yöntemi güvenilir midir, evdeki eski telefonun IMEI'sini Gürcistan'dan kendim aldığım telefona atarsam sorusuz çalışır mı?

Kayıt yöntemi sıfırlamada güncellemede bir şey oluşturacağını düşünmüyorum. 30 40k ya gayet iyi cihaz. Kamera işlemci ve yazılım sizi uzun yıllar kasma donma olmadan götürür.

Kayıt yöntemi sıfırlamada güncellemede bir şey oluşturacağını düşünmüyorum. 30 40k ya gayet iyi cihaz. Kamera işlemci ve yazılım sizi uzun yıllar kasma donma olmadan götürür.

Elimde tuşlu telefon IMEI'si var. Gürcistan'dan OEM unlocked cihaz alıp evde kendim bu işlemi yapabilir miyim? 5G, 4G, VoLTE vs çalışır mı? Root atılacak mı, atıldıktan sonra kaldırılabilir mi? Çok soru sordum ama kararsızım cihazı alıp almamakta sorun yaşamaktan korkuyorum.

Elimde tuşlu telefon IMEI'si var. Gürcistan'dan OEM unlocked cihaz alıp evde kendim bu işlemi yapabilir miyim? 5G, 4G, VoLTE vs çalışır mı? Root atılacak mı, atıldıktan sonra kaldırılabilir mi? Çok soru sordum ama kararsızım cihazı alıp almamakta sorun yaşamaktan korkuyorum.

Bir telefoncuya sorun. O kadar bilgim yok. Android telefonlara düzgün IMEI atılırsa sorun olmaz. Ama yine de yasal bir yöntem değil ve başınıza bir şey gelirse uğraşırsınız. Bu yüzden iyi bir yerden IMEI attırın ve evde kendiniz 6 7K vermeyeceğim diye işi batırmayın bence.

Alınır, bende pixel 6 pro var hatta 9 pro xl zıplayacağım direkt.

Evet sorun yaşamazsınız unlocked model olması şartıyla yaparsınız her türlü.

Evet sorun yaşamazsınız unlocked model olması şartıyla yaparsınız her türlü.

Geç kaldım ama IMEI için root gerekli. Sonra geri stock rom atıp bootloaderi kilitleyip yine kullanabiliyorsun. Bildiğim kadarıyla Pixellerde bu şekilde.

Ayrıca tuşlu telefon IMEI'si kullanma bence çünkü o telefonun 4G desteği olmadiği için BTK 4G sinyali almanı engelleyecek. Anca 3G belkide 2G alırsın. 2. el 4G destekli telefonlar 500TL falandır. O şekilde çözersin.

Geç kaldım ama IMEI için root gerekli. Sonra geri stock ROM atıp Bootloader'i kilitleyip yine kullanabiliyorsun. Bildiğim kadarıyla Pixellerde bu şekilde.

Ayrıca tuşlu telefon IMEI'si kullanma bence çünkü o telefonun 4G desteği olmadiği için BTK 4G sinyali almanı engelleyecek. Anca 3G belki de 2G alırsın. 2. el 4G destekli telefonlar 500TL falandır. O şekilde çözersin.

Root yöntemi bir yana server kayıt da var. Root ile uğraşılmıyor.