Realme 10 vs Realme C55 vs Samsung Galaxy A16

Hangisini önerirsiniz?

• Realme 10

• Realme C55

• Samsung Galaxy A16

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Ama A16 OneUI 6 ile geliyor eğer A16 alırsa.
Öncelik sıram A36-Nothing Phone 1-A26-A25-A16 şeklinde. A16'ya gelene kadar zaten bir telefon almış olurum.

Hocalarım, bir soru sorayım sizler varken. Samsung telefonlardaki Knox özelliği ROM atmayı mı zorlaştırıyor? Atacağım zaman kapatmanın yolu var mı?

Hocalarım, bir soru sorayım sizler varken. Samsung telefonlardaki Knox özelliği ROM atmayı mı zorlaştırıyor? Atacağım zaman kapatmanın yolu var mı?

evet.rom atmana uzun süre gerek kalmayacak. Eğer güncellemeleri daha hızlı almak istersen csc değiştirirsin (sunucu bölgesi değiştirme).eğer ROM atarken Knox sayacı sıfırlanırsa geçmiş olsun.

Ayrıca kapatmanın yolu yok diye biliyorum. Artısı daha güvenli bir OS sağlıyor iste.

Öncelik sıram A36-Nothing Phone 1-A26-A25-A16 şeklinde. A16'ya gelene kadar zaten bir telefon almış olurum.

Hocam bir de eğer custom rom atamam derseniz Nothing Phone 1’i eleyin bence.

Hocam bir de eğer custom rom atamam derseniz Nothing Phone 1’i eleyin bence.
Atmayı denerim, benim atmaktan çekinme sebebim cihazı brick etmekten korkmam. Yoksa atarım, birkaç kere atmışlığım oldu ama yine de ister istemez tedirgin oluyorum.

Samsung Galaxy A36 aldım hocalarım.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt