Realme 10 al diğerleri belli zaman kasmaya başlar.
tesekkur ederim fikriniz için realme 10 almayı düsünüyorum bende3'ü arasından Realme 10 en mantıklısı güç olarak. Ekranı da Super Amoled'miş.
Realme 10 al diğerleri belli zaman kasmaya başlar.
tesekkur ederim fikriniz için realme 10 almayı düsünüyorum bende3'ü arasından Realme 10 en mantıklısı güç olarak. Ekranı da Super Amoled'miş.
![]()
Samsung Galaxy A16 (6 GB / 128 GB)
Samsung Galaxy A16 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Teşekkür ederim fikriniz için Realme 10 almayı düsünüyorum bende.
Bende baktım 2 gün önce yoktu.
A16 alabilirsiniz bence.
A16 ya baktım hem RAM hem de hafıza olarak biraz daha düşük ortada bir Samsung kalitesi var tartışılmaz ama Realme 10 1500 TL daha ucuz olmasıyla avantajlı gibi geldi.
Ama şunu unutmayın 6 yıl güncelleme alacak hem de güncel bir cihaz.
Artık güncellemeler sadece sayı artışından ibaret. Markalar en güncel ve üstün özelliklerini amiral gemisi cihazlarına veriyor. Giriş segment cihazlara aynı özellikteki yazılım güncellemeleri verilmiyor. G99'lu bir cihaza isterse 10 yıl güncelleme versinler, bir anlam ifade etmez. A24, A15, A16... Bunlar temelde aynı cihazlar. Güncelleme garantisi artırılıp yeni isimlendirmeyle satışa sunuluyor. Olay satış politikasından ibaret. Ayrıca konu sahibininin bütçesine en yakın A16'da 4 GB ram var. 6 yıllık yazılım güncellemesine güvenip 4 GB ram'e sahip bir cihaz alınmaz.Ama şunu unutmayın 6 yıl güncelleme alacak hem de güncel bir cihaz.
Artık güncellemeler sadece sayı artışından ibaret. Markalar en güncel ve üstün özelliklerini amiral gemisi cihazlarına veriyor. Giriş segment cihazlara aynı özellikteki yazılım güncellemeleri verilmiyor. G99'lu bir cihaza isterse 10 yıl güncelleme versinler, bir anlam ifade etmez. A24, A15, a16.. Bunlar temelde aynı cihazlar. Güncelleme garantisi artırılıp yeni isimlendirmeyle satışa sunuluyor. Olay satış politikasından ibaret. Ayrıca konu sahibininin bütçesine en yakın A16'da 4 GB RAM var. 6 yıllık yazılım güncellemesine güvenip 4 GB RAM'e sahip bir cihaz alınmaz.
Size göre diyelim.En azından güvenilebilir marka o yüzden iyi.
Diğerleri de güvenli ama Samsung'un yeri ayrı.
bende böyle düşünüyorum en azından ram ve hafıza uzun yıllar beni götürür diye düsünüyorum güncelleme android14'te kararlı çalıssa yeter. işlemcide g99 olduğu için avantajlı gibi geldi redmi 13'ün işlemcisinden daha güçlü bir işlemci var üstünde redmi10 bu yüzden avantajlı geliyor.Artık güncellemeler sadece sayı artışından ibaret. Markalar en güncel ve üstün özelliklerini amiral gemisi cihazlarına veriyor. Giriş segment cihazlara aynı özellikteki yazılım güncellemeleri verilmiyor. G99'lu bir cihaza isterse 10 yıl güncelleme versinler, bir anlam ifade etmez. A24, A15, A16... Bunlar temelde aynı cihazlar. Güncelleme garantisi artırılıp yeni isimlendirmeyle satışa sunuluyor. Olay satış politikasından ibaret. Ayrıca konu sahibininin bütçesine en yakın A16'da 4 GB ram var. 6 yıllık yazılım güncellemesine güvenip 4 GB ram'e sahip bir cihaz alınmaz.