Adamın bütçe belirtmesine gerek yok. Replike dualshock arayan adama gidip 2500TL'lik gamepad öneriyorsun. Az biraz bilgisi olan zaten Replica ürün ile 9. nesil arasındaki fiyat uçurumunu bilir. Burada arkadaşlar tofaş alsam mı diye soran adama Togg al demek ile aynı piyasaları farklı çünkü.Niye bu bilgiyi verme gereksinimi duydun bilmiyorum ama, bütçe belirtmemişti, ben de önerdim.
Detaylar
Kim cevapladı?10031
Becerikli
- Makaleler
- 1
Dostum FPS oyunları oynuyorsan çok daha hızlı alışacaksın, ergonomi konusunda Xbox düzeni en iyisi diyebilirim.Hocam 1.500'e buldum bir tane ama Xbox'da yuvarlak buton yukarıda ben DualShock butonuna alışığım bu sorun çıkartır mı?
Bence bütçeni çıkabiliyorsan ikinci el 8. Nesil çok kaliteli bir kontrolcü.
2. el alma özellikle 8. nesil. 9. nesil kollar bile çıkalı 5 sene oldu. 8. nesil olarak alacağın kol minimum 6 yaşında olacak.Hocam 1.500'e buldum bir tane ama Xbox'da yuvarlak buton yukarıda ben DualShock butonuna alışığım bu sorun çıkartır mı?
10031
Becerikli
- Makaleler
- 1
Arkadaş, ne saçmalıyorsun ya gece gece?Adamın bütçe belirtmesine gerek yok. Replike dualshock arayan adama gidip 2500TL'lik gamepad öneriyorsun. Az biraz bilgisi olan zaten Replica ürün ile 9. nesil arasındaki fiyat uçurumunu bilir. Burada arkadaşlar tofaş alsam mı diye soran adama Togg al demek ile aynı piyasaları farklı çünkü.
Adam belki de sadece Dualshock görmüştür, bilgisi yoktur, o yüzden de dualshock önerisi istemiştir. Bütçe yoktu bende öneri verdim.
Senin hayatın kadar konsol eskittim, ayrıca satışını dahi yaptım ama bütçe belirtmeyen birisine normal bir öneri yaptım, neyin egosunu kasıyorsun saçma sapan mevzuyu uzatıp bana fiyat skalası atıyorsun ya?
Sal gece gece gözünü seveyim konunun dışına çıkmak istemiyorum.
m4tehan
Yetkin
2. el alma özellikle 8. nesil. 9. nesil kollar bile çıkalı 5 sene oldu. 8. nesil olarak alacağın kol minimum 6 yaşında olacak.
Benim için sıkıntı olmaz çünkü sadece RDR 2 ve Forza Horizon 4 GTA 5 Battlefield CoD falan oynayacağım.
10031
Becerikli
- Makaleler
- 1
Temizini bulursan, test edersen öneririm. Çin ürünlerine pek bulaşmıyorum ben açıkçası.Benim için sıkıntı olmaz çünkü sadece RDR 2 ve Forza Horizon 4 GTA 5 Battlefield CoD falan oynayacağım.
m4tehan
Yetkin
Arkadaş, ne saçmalıyorsun ya gece gece?
Adam belki de sadece DualShock görmüştür, bilgisi yoktur, o yüzden de DualShock önerisi istemiştir. Bütçe yoktu bende öneri verdim.
Senin hayatın kadar konsol eskittim, ayrıca satışını dahi yaptım ama bütçe belirtmeyen birisine normal bir öneri yaptım, neyin egosunu kasıyorsun saçma sapan mevzuyu uzatıp bana fiyat skalası atıyorsun ya?
Tamam uzatmaya gerek yok arkadaşlar sadece bir öneri
2. el alma özellikle 8. nesil. 9. nesil kollar bile çıkalı 5 sene oldu. 8. nesil olarak alacağın kol minimum 6 yaşında olacak.
Temizini bulursan, test edersen öneririm. Çin ürünlerine pek bulaşmıyorum ben açıkçası.
DualShock 4 kullandım aralarında fark ne kadar vardır acaba?
Aynen aynen.Arkadaş, ne saçmalıyorsun ya gece gece?
Adam belki de sadece Dualshock görmüştür, bilgisi yoktur, o yüzden de dualshock önerisi istemiştir. Bütçe yoktu bende öneri verdim.
GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Hall Effect Gamepad - (No Drifting) - PC-Switch - Steam Deck - Android ve iOS Uyumlu - Siyah
GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Gamepad GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Çok Platformlu Oyun Kumandası ile profesyonel bir oyun kumandasının hassasiyetini ve performansını deneyimleyin. T4 Cyclone Pro, Hall efektli analog çubuklara ve tetikleyicilere sahiptir ve PC, Switch, Android ve iOS...
Alabiliyorsan T4 Cyclone pro alamıyorsan Nova lite al. Arkadaş konsol eskitmiş sözde ama daha lisanslı Xbox işbirlikli kolları bulunan Gamesir'i bilmiyor daha.Tamam uzatmaya gerek yok arkadaşlar sadece bir öneri
10031
Becerikli
- Makaleler
- 1
8. Nesil Impulse Triggers diye bir titreşim özelliğine sahip, iyi hissettiriyor, ayrıca Pc'den tut telefona bağlantı konusunda iyi bir kontrolcü. Hatta Sony bile daha yeni getirdi Pc'ye özelleştirme yazılımı öyle söyleyeyim, FPS oyunlarında bana daha rahat hissettiriyor, tek sorunu pille çalışması.Tamam uzatmaya gerek yok arkadaşlar sadece bir öneri
Yeni konular
-
-
GOG Life is Strange $2.99/₺137.69 ve LiS Before the Storm $3.39/₺156.05
- Max Caulfield
-
-
-
Elektronik MacBook Air M5 | 13" & 16 GB RAM & 512 GB SSD - 53.539 TL
- mortem.dll
-
-