Aynen aynen.

Alabiliyorsan T4 Cyclone pro alamıyorsan Nova lite al. Arkadaş konsol eskitmiş sözde ama daha lisanslı Xbox işbirlikli kolları bulunan Gamesir'i bilmiyor daha.
Her lisanslı üretici "sorunsuz" mu oluyor? Teknolojiden zerre anlamayan birisisin, iyi geceler dilerim küçük dostum.

Zira işbirliği yapmak çok zordur. :rofl:

Aynen aynen.

Ya nasıl bir yorum bu?

Buraya 2000 liralık Xbox Pro kontrolcüsü atmanın sebebi ne, bunun tartışmayla ne alakası var?

Marvel ve Xbox lisansı almış adama çin malı çakmacı muamelesi yapıp daha sonra da laf yiyince de cevap bulamayıp saçmalamaya devam mı ?
Devam, çünkü boş konuşuyorsun küçük dostum.

Konu dışına çıkmamak adına sonlandırıyorum, zira seninle tartışacağıma, burada oturup malzeme kalitesinden bahsedip, kendini kanıtlamış bir kontrolcüden bahsedip, zira iş tecrübelerimi de anlatıp saatlerce sana kafa yoracağıma giderim kontrolcülerimi temizlerim.

Ya nasıl bir yorum bu?

Buraya 2000 liralık Xbox Pro kontrolcüsü atmanın sebebi ne, bunun tartışmayla ne alakası var?
Sen diyordun ya bütçe belirtmemiş. 8. nesil öneriyorsun 1500TL'ye veya 9. nesil bende onları alacağına bunu al ozaman diyorum. Bütçesi yetmiyorsa da nova lite alsın dedim zaten.

Ya nasıl bir yorum bu?

Devam, çünkü boş konuşuyorsun küçük dostum.

Konu dışına çıkmamak adına sonlandırıyorum, zira seninle tartışacağıma, burada oturup malzeme kalitesinden bahsedip, kendini kanıtlamış bir kontrolcüden bahsedip, zira iş tecrübelerimi de anlatıp saatlerce sana kafa yoracağıma giderim kontrolcülerimi temizlerim.
1725574406529.webp

AAA ne tesadüf benim de kontrolcülerim var :D

Sen diyordun ya bütçe belirtmemiş. 8. nesil öneriyorsun 1500TL'ye veya 9. nesil bende onları alacağına bunu al ozaman diyorum. Bütçesi yetmiyorsa da nova lite alsın dedim zaten.
E tamam, ben sana bir şey demiyorum ki.

Adam bütçe belirtmemiş, kontrolcü bilgisini de bilemem, belki farklı bir şey görünce fikri değişir, bende önerdim, sen de önerdin.

Sorun senin ego savaşı yaşaman, bir şey başardığını zannetmen ve bu kadar basit bir mevzu için benimle tartışmaya çalışman, bir de üstüne fotoğraf atman...

Küçük dostum, konunun dışına çıkmayalım, zira daha fazla tartışamaya devam edersen raporlayacağım.