S25 vs S24 FE

ArmySquad

Uzman
Bu iki telefon arasında kararsız kaldım. Bütçem S24 FE’ye yetiyor ama video çekimleri açısından S25 daha kaliteli olur diye düşünüyorum. Sizce direkt S25’i mi almalıyım, yoksa önce S24 FE’yi alıp 3-4 yıl sonra ‘eskiyi getir, yeniyi al’ kampanyasıyla daha iyi bir telefona mı geçmeliyim?

Bu iki telefon arasında kararsız kaldım. Bütçem S24 FE'ye yetiyor ama video çekimleri açısından S25 daha kaliteli olur diye düşünüyorum. Sizce direkt S25'i mi almalıyım, yoksa önce S24 FE'yi alıp 3-4 yıl sonra ‘eskiyi getir, yeniyi al' kampanyasıyla daha iyi bir telefona mı geçmeliyim?

Her ne kadar günceli savunsamda bütçeniz o kadarsa S24FE'nin alınabileceğini düşünüyorum. İsteklerinizi bence yeterince karşılayacaktır.

Sizce bu çerçeve göze batıyor mu?

S25 kullanırsanız göze batar. Mesela S22 kullanıyorum S23 FE ve S24 fenin çerçeveleri rahatsız eder beni.

Telefonun boyutundan emin olamıyorum. S24 FE bana çok küçük gibi geldi, sizce boyutu yeterli mi?

S24 FE kucuk geldiyse S25 S24 FEden daha kucuk.

Şu an Oppo A52 kullanıyorum, genelde sadece aramalar, Discord ve biraz internette gezinmek için kullanıyorum.

S24 FE hayli hayli yetecektir. İstiyorsanız S24'e bakabilirsiniz.

FE yani fan Edition, özellikleri s ve üst serilere göre bir miktar kırpılmış oluyor. Kamera olsun, ekran çerçeveleri olsun hepsinde düz s serilerine göre daha zayıf doğal olarak. Fiyatı da ona göre daha uygun. S24 FE ve S25 denildiğinde, bütçe yetiyorsa tabii ki s25. Snapdragon 8 Elite işlemci var S25 modelinde. Daha uzun süre güncelleme alacak, daha güncel bir model.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt