Samsung S24 FE beni memnun etmedi

Arkadaşlar bu telefonu kullanmaya başladım başlayalı gözümü ağrıtıyorlar. Samsung A53 kullanıyordum bir sorun yoktu bir video çekeyim dedim radyasyonu kesiyor ama S24 FE'de böyle bir şey yok. Bu normal mi yoksa sorun mu? Ayrıca S24'te anlık sayfa yenileme gibi bir şey oluyor o telefonda videoya aldığımda belirmiyor.

A53.

S24 FE.

Son düzenleyen: Moderatör:
A53'ün ekranı bir tık daha sarı gibi sanki çok fazla bakamadım da. S24 FE'de de göz koruma modu falan varsa açın derim.

Ilk defa boyle bir sorun gordum. S24 FE'nin bariz sorunlari;
  • Pil omru sikayetleri
  • Yazilim guncellemesinin gec gelmesi
  • Son olarak cihazin oyundayken isinmasi
Panel olarak sorunlu gibi sizin cihaz. Garantiye verin. Bir sorun tespit edilip hakli bulunursaniz, iade islemi baslatilir. Haksiz bulunursaniz yapacak bir sey yok.

Radyasyondan kastınız nedir hocam anlayamadım? Eğer SAR değerinden bahsediyorsanız onun gözünüzü etkilemesi mümkün değil. Telefondan yayılan dalgaların insanı etkilemesi çok ama çok zor.

Onun dışında ağrı panelin PWM değerinden kaynaklanıyor olabilir. Bu, ekranın frekansı ile alakalı bir şey maalesef PWM değeri iyi olmayan ekranlarda göz-baş ağrısı gerçekten olabiliyor. Ekran parlaklığını çok fazla kısmamak belki çözüm olabilir fakat bunun kesin bir çözümü var mı bilmiyorum.

S24 FE'nin PWM değeri biraz düşük sayılır. Eğer gözünüz buna hassas ise ağrının nedeni bu olabilir.
Ama Samsung Galaxy A53'ünde PWM değeri düşük. Onda ağrı yoksa sorun bundan kaynaklı olmayabilir.

Radyasyondan kastınız nedir hocam anlayamadım? Eğer SAR değerinden bahsediyorsanız onun gözünüzü etkilemesi mümkün değil. Telefondan yayılan dalgaların insanı etkilemesi çok ama çok zor.

Onun dışında ağrı panelin PWM değerinden kaynaklanıyor olabilir. Bu, ekranın frekansı ile alakalı bir şey maalesef PWM değeri iyi olmayan ekranlarda göz-baş ağrısı gerçekten olabiliyor. Ekran parlaklığını çok fazla kısmamak belki çözüm olabilir fakat bunun kesin bir çözümü var mı bilmiyorum.

Hocam siyah taralı alan radyasyon yaydığını belirtmiyor mu? Ben mi yanlış biliyorum o alanı diyorum.

Hocam siyah taralı alan radyasyon yaydığını belirtmiyor mu? Ben mi yanlış biliyorum o alanı diyorum.
Yok hocam. O siyahlıklar ekranın çalışma prensibi ve videoya çektiğiniz kamera ile alakalı. Belki görmüşsünüzdür kameralarda LED ekranlar hep yanıp söner özellikle otomobil farlarında oluyor bu sorun. Aslında aynı problem fakat sizin telefonunuzun ekranı bunu daha hızlı yanıp söndüğü için biraz daha farklı duruyor.

Yok hocam. O siyahlıklar ekranın çalışma prensibi ve videoya çektiğiniz kamera ile alakalı. Belki görmüşsünüzdür kameralarda LED ekranlar hep yanıp söner özellikle otomobil farlarında oluyor bu sorun. Aslında aynı problem fakat sizin telefonunuzun ekranı bunu daha hızlı yanıp söndüğü için biraz daha farklı duruyor.

Güzel kardeşim videoları tam izlememişsin belli A53 de taralı alan hemen kaybolurken S24 FE de devam ediyor. A53ü S24 fenin kamerasıyla S24 FE ise A53'ün kamerasıyla çektim. İki telefonda 120Hz de. Ayrıca bu taralı alan tüplü TV'leri çekerken de çıkıyor, hepimiz biliyoruz ki tüplü TV'ler radyasyon yayıyor. Ayrıca bu videoya ne diyeceksiniz?

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt