Paul
Başarılı
Amazon istisna tabi.
Amazon istisna tabi.
Radyasyondan kastınız nedir hocam anlayamadım? Eğer SAR değerinden bahsediyorsanız onun gözünüzü etkilemesi mümkün değil. Telefondan yayılan dalgaların insanı etkilemesi çok ama çok zor.
Onun dışında ağrı panelin PWM değerinden kaynaklanıyor olabilir. Bu, ekranın frekansı ile alakalı bir şey maalesef PWM değeri iyi olmayan ekranlarda göz-baş ağrısı gerçekten olabiliyor. Ekran parlaklığını çok fazla kısmamak belki çözüm olabilir fakat bunun kesin bir çözümü var mı bilmiyorum.
Pwm değerinin düşük olması baş ağrısı dışında kalıcı bir zararı var mı?S24 FE'nin PWM değeri biraz düşük sayılır. Eğer gözünüz buna hassas ise ağrının nedeni bu olabilir.
Ama Samsung Galaxy A53'ünde PWM değeri düşük. Onda ağrı yoksa sorun bundan kaynaklı olmayabilir.
Yok hocam. O siyahlıklar ekranın çalışma prensibi ve videoya çektiğiniz kamera ile alakalı. Belki görmüşsünüzdür kameralarda LED ekranlar hep yanıp söner özellikle otomobil farlarında oluyor bu sorun. Aslında aynı problem fakat sizin telefonunuzun ekranı bunu daha hızlı yanıp söndüğü için biraz daha farklı duruyor.Hocam siyah taralı alan radyasyon yaydığını belirtmiyor mu? Ben mi yanlış biliyorum o alanı diyorum.
Yok hocam. O siyahlıklar ekranın çalışma prensibi ve videoya çektiğiniz kamera ile alakalı. Belki görmüşsünüzdür kameralarda LED ekranlar hep yanıp söner özellikle otomobil farlarında oluyor bu sorun. Aslında aynı problem fakat sizin telefonunuzun ekranı bunu daha hızlı yanıp söndüğü için biraz daha farklı duruyor.