Samsung Galaxy Buds 3 alınır mı?

Evet yaptım o güncellemeyi tekrar tekrar denedim yok çalışmıyor aç kapa yapıyorum aynı ses sadece kulaklık hafif bir uğultu veriyor o kadar.

Wear uygulamasına girin, orada aktif gürültü engellemeyi seçtikten sonra seviye ayarı var. O ayarı da en yükseğe alın. Ben o şekilde sorunsuz kullanıyorum. Resimde ayarlarımı paylaştım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250605_164717_Galaxy Buds3 Pro Manager.webp
    Screenshot_20250605_164717_Galaxy Buds3 Pro Manager.webp
    414,4 KB · Görüntüleme: 26
Wear uygulamasına girin, orada aktif gürültü engellemeyi seçtikten sonra seviye ayarı var. O ayarı da en yükseğe alın. Ben o şekilde sorunsuz kullanıyorum. Resimde ayarlarımı paylaştım.

Hocam bende ki düz bud 3 modeli aç kapat dışında seviye ayarı yok ve bariz belli çalışmıyor çalışsa az da olsa işe yarardı.

Sa hocam ürün geldi acaba bende mi sıkıntı var açıp kapatıyorum sanki pek bir şey değişmiyor arkadaşta mesela AirPods 4. nesil ANC vardı onda bayağı güzel calısıyordu benim üründe mi sorun var yoksa böyle mi?
Buds 3 aldıysan eğer silikonsuz olması nedeni ile olabilir, Buds 2 sahibi olduğum için net bir şey diyemiyorum. Gerçi şu an uygun fiyata Buds 3 buldum onu almayı düşünmüyor değilim.

Geri
Yukarı Alt