Hangisini almalıyım?

• Nintendo Switch Lite + Chip - 7.500 TL

Oy: 3 18,8%
  • Steam Deck 256 GB - 13.000 TL

Oy: 13 81,3%

• Oy verenlerin toplamı
    16
Aynı kullanım amacına hitap etmiyorlar, aynı bütçeye de hitap etmiyorlar.

Ana oyun cihazı için Steam Deck, ama hali hazırda bir bilgisayar varsa / güçlü konsol varsa Switch Lite. Ucuz, mobil, hafif. Steam Deck öyle el cihazı diye geçiyor da hayvan gibi büyük.

Küçük bir eklenti yaptım mesajıma. O'nu da kontrol eder misin?
Kontrol ettim ve iki cihazı da bizzat elime alıp denedim. Steam Deck, Switch Lite'dan sonra harbi ağır gelmişti. Kullanırsam Powerbank ile kullanacağım muhtemelen.

Aynı kullanım amacına hitap etmiyorlar, aynı bütçeye de hitap etmiyorlar.

Ana oyun cihazı için Steam Deck, ama hali hazırda bir bilgisayar varsa / güçlü konsol varsa Switch Lite. Ucuz, mobil, hafif. Steam Deck öyle el cihazı diye geçiyor da hayvan gibi büyük.
PC'de oyun oynamak sarmıyor. Yatağa uzanıp telefondan Clash Royale oynadığım günleri özlediğimi fark ettim. Bunu için en iyisi ya Switch Lite almak ya da Steam Deck + Powerbank almak. Steam Deck'e daha yakınım ama. Switch emülasyonunda başarılı ayrıca.

Kontrol ettim ve iki cihazı da bizzat elime alıp denedim. Steam Deck, Switch Lite'dan sonra harbi ağır gelmişti. Kullanırsam Powerbank ile kullanacağım muhtemelen.
Hocam cihazda ne yapacaksınız, ana istediğiniz şey nedir?

Meaela ben her ay yaklaşık 8 saat tren yolculuğu ve 12 saat otobüs yolculuğu yapıyorum. Ayrıca küçük teknolojik aletlere ilgim var diye daha yeni Switch Lite aldığım biliyorsunuz zaten. Hem parası da ekonomikti.

Fakat Switch Lite'a istediği kadar optimizason yapsınlar fii tarihinin dandik GPU ve CPU kombinasyonunu kullanıyor. GT730 bile daha güçlü, bu su götürmez bir gerçek fakat ARM tabanlı, bu yüzden hafif, sessiz bunlara karşın bataryası uzun gidiyor. Siz bilisiniz tabi, ben Switch Lite ve Switch dışında el konsolu tanımına başka uyan bir alet olduğunu düşünmüyorum. Evet çok güzeller, Rog Ally mesela; ama Windows 11 UI'a sahip. Bu cidden iğrenç, ağırlar, kocamanlar. Otobuste Steam Deck falan oynanabileceğini ben düşünmüyorum şahsen.

PC'de oyun oynamak sarmıyor. Yatağa uzanıp telefondan Clash Royale oynadığım günleri özlediğimi fark ettim. Bunu için en iyisi ya Switch Lite almak ya da Steam Deck + Powerbank almak. Steam Deck'e daha yakınım ama. Switch emülasyonunda başarılı ayrıca.
Kutusundan çıkan orijinal kablo bayağı uzun aslında. Powerbank'a gerek olmayabilir ev sınırlarında.