Son 6 ayın en uygun fiyatında. N11 kuponu ile fiyat daha da düşer: Thermaltake S200 CA-3X2-55M1WE-00 550W 80+ Mid Tower Oyuncu Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Son 6 ayın en uygun fiyatında. N11 kuponu ile fiyat daha da düşer: Thermaltake S200 CA-3X2-55M1WE-00 550W 80+ Mid Tower Oyuncu Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Aşırı küçük bir kasa ve ekran kartı desteği yerlerde. Kalite olarak da çok bir şey beklemeyin. O yüzden ben tavsiye etmezdim. Güncel kartların %80'i sığmayacak buna mesela.
Hocam siteye girip baktım 550w daha pahalı 650w daha ucuz nasıl oluyor bu .Olması gereken fiyata anca düşmüş.
Daha ucuza şu varken tavsiye etmem.
TR piyasasında sıradan bir vaka dahaHocam siteye girip baktım 550w daha pahalı 650w daha ucuz nasıl oluyor bu .![]()
Hocam fiyatına bakarak yorum yazın ne bekliyorsun anlamadım? Mid Tower kasa 330 mm alan bırakmış ekran kartı için gidip de o anakarta 5090 falan mı takcan çözemedim. Yarı kasada desteği olmayan sıvı soğutma desteğide mükemmel bir kasa fiyatta iyi farklı bir siteden daha ucuza bulmuş arkadaş gidip alınabilir. Pahalı anakart, pahalı Power, pahalı ekran kartı için tabii uyumsuz sistem(!) xd.
Eki Görüntüle 121175,
Hocam siteye girip baktım 550W daha pahalı 650W daha ucuz nasıl oluyor bu.![]()
İnsanlar kasa namına sadece markabilirken kasa tier list konusu yapmıştım, ne beklemem gerektiğini bildiğimden emin olabilirsin
Bununla aynı fiyatta 3000D var mesela, ki onu bile önermem ya ben, detaylı fiyat bakmaya üşendim şu anda. Şimdi bana gelip içindeki tırtopoz 550W PSU'yu öne süreceksin, tamam onu da sayalım, al sana Dark Guardian, al sana maxima V20, al sana CC560. antec ve Vento'lara girmiyorum bile.
Şimdi bir de diyeceksin ki içindeki PSU iyidir, tam modelini bulmadım ama ben sana söyleyeyim, bundan ya BX1 çıkar, ya Litepower çıkar, ya da TR2 çıkar. Hiçbiri de parasıyla önerilecek PSU'lar değil, hepsi de tier e: Avoid'de, hatta Litepower tier F: Replace ımmediately'de. Bu arada hepsinin de 550 olmasına bakma, gerçek verebildikleri 456W. Mesela düşük bütçede de onun için alabileceğin A500dn var, 500W ama verdiği yine aynı, 456W. Kalitesizlik kokan bir iç yapısı da yok.
Yani işin özeti, o fiyatta PSU'lu olsa bile ne S200, ne de içindeki tırt PSU alınmaz, alınmamalı. 200-300 lira tasarrufu gidip de kalitesiz bir kasa ve sıkıntılı PSU ikilisine vermeyin, gidin 1.5-2 arasında bir kasa seçin kendinize, hatta gidin ikinci elden 1600'e P360a falan alın, sonra kalan paranızla da en azından daha kaliteli iç yapısına sahip bir PSU alın, oradaki o 300-500 lira alacağınız PSU'nun C4 olması ile düzgün iş görür olması arasındaki fark.
Hatta size daha da kısa bir özet, GF3 almadığınız sürece direkt Thermaltake almayıngidin ikinci el Pylon falan alın.
Satıcı farkı oHocam zaten şahsen Corsa'in eline kimse su dökemez kasa konusunda. 3000D alırdım bende gidip ama ondan Power SUP yok(Ona rağmen alırdım şansen) . Benim demek istediğim şu o fiyata ne bekliyoruz ki adamlar klasik bir kasa yapmış ucuz ve mantıklıysa alınır tabii cok komiktir ki @Telefonunu Çıkra attığı linkte 650W daha ucuz patladım gülmekten.