TurkNet vs Türk Telekom

armadillo

Uzman
Altyapım maksimum 75 Mbps kadar destekliyor fakat sanırım alabildiğim en fazla 50 Mbps. Şimdi şöyle arada kaldım TurkNet 500 TL ama taahhüt yok her an zam gelebilir, Türk Telekom da 2 sene taahhüt 500 TL'ye veriyor ama ping değerlerinden falan çok memnun değilim. O yüzden arada kaldım sizce ne tercih etmeliyim?

İnternet sektörü o kadar komik ki 1000 Mbps alan da aynı parayı veriyor 50 Mbps de iğrenç bir oluşum cidden.

Altyapım maksimum 75 Mbps kadar destekliyor fakat sanırım alabildiğim en fazla 50 Mbps. Şimdi şöyle arada kaldım TurkNet 500 TL ama taahhüt yok her an zam gelebilir, Türk Telekom da 2 sene taahhüt 500 TL'ye veriyor ama ping değerlerinden falan çok memnun değilim. O yüzden arada kaldım sizce ne tercih etmeliyim?

İnternet sektörü o kadar komik ki 1000 Mbps alan da aynı parayı veriyor 50 Mbps de iğrenç bir oluşum cidden.
Şuan 100 Mbps 190 TL ödüyordum tabii harici ev telefonuda 100 tl, az önce görüştüm taahhüt bitti 3 gün önce 100 MBPS VDSL 945 TL, %25 engelli indirimi var birde benim. Bende direkt Türknete geçiş yapacağım geçen sene Gigafiber kutusu geldi bina içine fakat aktivasyon gelmedi en azından geldiğinde direkt geçerim. Türknet de 70 Mbps çıkıyor 500 TL dediğiniz gibi saçma 375 TL ödeyeceğim en azından çok daha mantıklı TTNET'e göre 709 TL ödemekten ise.

Şuan 100 Mbps 190 TL ödüyordum tabii harici ev telefonuda 100 tl, az önce görüştüm taahhüt bitti 3 gün önce 100 MBPS VDSL 945 TL, %25 engelli indirimi var birde benim. Bende direkt Türknete geçiş yapacağım geçen sene Gigafiber kutusu geldi bina içine fakat aktivasyon gelmedi en azından geldiğinde direkt geçerim. Türknet de 70 Mbps çıkıyor 500 TL dediğiniz gibi saçma 375 TL ödeyeceğim en azından çok daha mantıklı TTNET'e göre 709 TL ödemekten ise.
Benim de dedemin 83 engelli raporu var. Tam olarak neye ihtiyaç duyuyorlar belge olarak bende onun adına başvurabilirim. Ama imza atamaz vasi olarak babam atabilir değil mi?

Belge olarak ne talep ediyorlar sağlık heyetinden alınan e devletteki rapor yeterli mi?
Ben şimdi arayıp müşteri hizmetlerini geçiş yaptım 1-2 güne çözülür, Personelin söylediği şu aktivasyon süreci olduğunda telefona uygulmasını indirip istediği belgeleri direkt yükleyeceğiz. Telefonu yıllarca boşa ödetti bize TTNET mahlukatı, yok yeni internet için port açarsak güzel çalışmayabilir onada 100 tl harici ödersiniz vs onun yerine telefonuda ödeyin bizde öyle yapıyoruz diye kendi evimizde. Sabit ev telefon hattınıda Türknete iptal edebiliriz dediler edin dedim. Valla 5 Dakikada e-devlet üzerinden çözdüler başvuru işini. Şimdi onlar arayıp sesli kayıttan sonra tamamen işlem hallolmuş olacak. Diğer raporlarıda aktivasyondan sonra halledeceğim tekrar beni etiketleyin yardımcı olurum.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt