Tuttuğunuz takımda Prime Ronaldo'yu mu görmek istersiniz yoksa Prime Messi'yi mi?

Tuttuğunuz takımda Prime Ronaldo'yu mu görmek istersiniz yoksa Prime Messi'yi mi?

• Oy verenlerin toplamı
    34
  • Anket şu tarihte sona erecek: .
Ben şahsen Galatasaray'ın mevcut kadrosunda Prime Messi olmasını isterdim çünkü Galatasaray'da Dries Mertens'in ayrılığı sonrası bir 10 numara ve lider kişiliği eksiği oluştu ve Prime Messi bunu tabiki de kapatır. Prime Messi'yi geçtim Messi şuanki seviyesinde olsa ve 4-5 yaş küçük olsa yine alınır.

Beşiktaşlı olduğunuzu takımınızda olan "Messi"nin Rafa Silva olduğunu düşünerek şunu söylemeliyim ki Beşiktaş 2016-2017 yıllarında olduğu gibi yine üst düzey bir kadroya sahip olursa ve Rafa Silva da kadroda durursa ortalama bir oyuncudan fazlası olamaz ben sana diyeyim kardeş.

Futboldan anlamam ama Ronaldo daha samimi geliyor.

Ronaldo gerçekten eskiden sami miydi ama daha sonra sinirli, asabi ve hafif de kibirli bir insana dönüştü. Tamam ben Ronaldo olsam bende de biraz kibir olurdu elbette ama Ronaldo Prime halinden uzaklaştı ama sanki hala Prime'mış gibi davranıyor.

Messi 2 oy mu? Messiciler nerdesiniz, Alo!

Son düzenleme:
Prime Samet akaydın isterim Ronaldo Messi tutuğum takımda uyum sağlayamaz onlar ne kadar iyi olsa da onlara düzgün pas orta açacak adam yok.

Geri
Yukarı Alt