Hocam bu özgüven nereden geliyor bilmiyorum ama bazen abartmamak gerek.
Eki Görüntüle 222970
Senin Technopata kayit tarihinden bile cok daha once kayit oldum, zaten forumun %90'i o forumdan geldi buraya. Yazilanlari okumak yerine rozet, mesaj sayisi gibi seylere gore taraf tutman cok trajikomik.
Ayrıca samimi bir fiyat diyorsun fakat 6 bine bile yüzsüz gibi 3 yazan insanların olduğu bir yerde sen kimseyi düşünmek zorunda değilsin ben alacağım paraya bakarım.
Bahsettigim sey de bu zaten. Eger ki boyle dusunmeye baslarsan senin de yadirgama hakkin kalmaz.
Gereksiz konuşuyorsun. Yeni monitör aldım:
Bu sipariş ettiğimin konusu. Bu da:
Öneri isteme konum. Durumun ne olduğunu bilmeden beni fırsatçı diye yargılayamazsınız.
Yine pek bir sey degismiyor, yanildigim kisimlar artiyor fakat hala daha pahaliya sattigin gercegi degismiyor.

Yine pek bir sey degismiyor, yanildigim kisimlar artiyor fakat hala daha pahaliya sattigin gercegi degismiyor.
Pahalıya sattığım falan yok. İlanlara girin bakın, bunun altında fiyata veren yok. Pazarlık payı bıraktım, 5.500 civarina G4 dengi bir monitör yok. Konu dışına çıkmayın.

Dosya Ekleri

• 1769804119358.webp
    1769804119358.webp
    116 KB · Görüntüleme: 47
Senin Technopat'a kayit tarihinden bile cok daha once kaydoldum, zaten forumun %90'i o forumdan geldi buraya. Yazilanlari okumak yerine rozet, mesaj sayisi gibi seylere gore taraf tutman cok trajikomik.

Bahsettigim şey de bu zaten. Eger ki boyle dusunmeye baslarsan senin de yadirgama hakkin kalmaz.

Yine pek bir şey degismiyor, yanildigim kisimlar artiyor fakat hala daha pahaliya sattigin gercegi degismiyor.

E peki sana bir soru atıyorum ben bir monitör beğendim ve adam 5 bine koymuş benim telefonumda 5 bin TL 1 ay sonra baktığımda 2. elde o monitör 6'dan aşağı satılmıyor. E ben bu cihaz için mesela telefonumu satmayı düşündüm sence 1 ay önce ki piyasa ya koyup da 5 binin üstüne bin TL kendi cebimden mi eklemeliyim yoksa telefon halihazırda 6 bin olduğu için bende 6 binden mi koymalıyım? Kimse gidip de malını acil ihtiyacı yoksa geçen aya göre fiyat koymaz sen koyuyorsan eşyalarını sat alayım?

İlk yorumuna lafım yok bu arada mesaj konusunda katılıyorum seviyeli bir tartışma olduğu sürece her türlü insana saygı duyarım.

Senin Technopata kayit tarihinden bile cok daha once kayit oldum, zaten forumun %90'i o forumdan geldi buraya. Yazilanlari okumak yerine rozet, mesaj sayisi gibi seylere gore taraf tutman cok trajikomik.
Orada demek istediğim şey rozet falan değil. Benim de rozetim yok. Foruma daha yeni girmene rağmen o lafları etmiş olmana karşı attım onu.

Hocam sizde ona fiyatı arttırsaydınız 6100 bin diye. 😀 Neyse, bende böyle sorun yaşıyorum. Tertemiz S10'u kutusu ile şarjıyla satmaya çalışıyorum 3000 manata, adam 1500 veririm diyor. Takasta ise, Poco X3, İphone X gibi dandirik cihaz teklif ediyor.😀

Ustunkoru bakinca bile 6 ilan cikti. Cogunun kutusu veya garantisi var.

Hadi 5 yapan adam olsa olsa taş zorlasın 4.5'a düşer bak açık konuşayım ama yine önyargıyla konuşuyoruz. Belki o adamın paraya aciliyeti var belki yok sen ürününü erken satmayıp beklemesini tercihini kendin yaparak belki de 500-1.000 TL daha yüksek bir fiyata satarak kar etmek istiyorsun?

Orada demek istediğim şey rozet falan değil. Benim de rozetim yok. Foruma daha yeni girmene rağmen o lafları etmiş olmana karşı attım onu.

Forumda hiyerarşi yok. İsteyen istediği yorumu yapabilir forum kültürü de budur zaten.