Vatan Bilgisayar üretim hatalı monitörü iade almıyor

Açıkçası benim gittiğim şubedeki gençler çok iyiydi Vatan'da. Hatta PC topladım başka yerden, beceremediğim bazı şeyler vardı. Abi getir sorunu çözeriz dediler. Onlardan almamış olmama rağmen. Sigara bile içtik sohbet edip. Beni mi çok sevdiler anlamadım ki. Sıfır şaka bu arada. Şubeden şubeye fark mı ediyor anlamadım ki. @ReXionn,

Bu arada moderatör olmuşsun, hayırlı olsun hocam. :) @Celal Yücel,

Bu postun aynısını LinkedIn'de de paylaştım, Vatan iletişim bilgilerimi istedi ama geri dönüşleri sadece kopyala yapıştır cevaptan ibaret oldu.
Şube fabrikasyon hatalı ayıplı ürünü kabul etmiyoruz diyorsa, konuyu bölge müdürüne kadar ileteceğiz ve ardından Tüketici Hakem Heyetine başvuruda bulunacağız. Daha sonrasında lehinize karar çıkacaktır.

Açıkçası benim gittiğim şubedeki gençler çok iyiydi Vatan'da. Hatta PC topladım başka yerden, beceremediğim bazı şeyler vardı. Abi getir sorunu çözeriz dediler. Onlardan almamış olmama rağmen. Sigara bile içtik sohbet edip. Beni mi çok sevdiler anlamadım ki. Sıfır şaka bu arada. Şubeden şubeye fark mı ediyor anlamadım ki. @ReXionn,

Bu arada moderatör olmuşsun, hayırlı olsun hocam. :) @Celal Yücel,
hocam, ben ürünü internet sitesinden aldım. Şubedeki emekçi arkadaşlarla bir sorunum yok, onlar genelde çok yardımcı oluyor zaten. Sorun tamamen merkezin tutumu ve süreci yönetme biçimiyle ilgili.

hocam, ben ürünü internet sitesinden aldım. Şubedeki emekçi arkadaşlarla bir sorunum yok, onlar genelde çok yardımcı oluyor zaten. Sorun tamamen merkezin tutumu ve süreci yönetme biçimiyle ilgili.
Online sipariş verdiyseniz, çağrı merkezi üzerinden durumu iletmeniz yeterli. Ürünün iadesi için kargo kodu verirler ancak Vatan Bilgisayar'ın ayıplı ürünü alamaması gibi lüksleri yok.

Son düzenleme:
Şube fabrikasyon hatalı ayıplı ürünü kabul etmiyoruz diyorsa, konuyu bölge müdürüne kadar ileteceğiz ve ardından Tüketici Hakem Heyetine başvuruda bulunacağız. Daha sonrasında lehinize karar çıkacaktır.
Vatan ilgilenmeyip dalga geçer gibi konuşunca ben de direkt ilk günden Hakem Heyeti’ne başvurdum

Vatan'ın önünden bile geçmem hocam. Şikayetvar'a bakarsanız göreceksiniz; özellikle mağazadan yapılan alışverişler çok daha riskli. 15 gün içinde iade hakkınız bile yok, hatta iade durumunda paranızı kupon olarak geri veriyorlar. Bu tarz şikayetlerle dolu sayfalarca yorum var.

Ben buradaki mesajınıza istinaden o yorumu yaptım hocam. Şu halde ürünü, siz isteseniz bile mağazadan teslim etmezlerdi. Mağazadan almadığınızı biliyorum. Bende hiç sıkıntı yaşamıyorum, yaşamayacağım anlamına da gelmez tabii.

Eğer zorluk çıkartıyorsalar, Tüketici Hakem Heyeti'nden sorunsuzca ilerlersiniz. Ama benim yine de tavsiyem, illa vatan olmasına gerek yok. Bu sıkıntıları tekrar yaşamayın diye önerim fiziksel bir mağazadan almanız yönünde olacaktır. Teknosa olur, işte MediaMarkt olur. Tekrar benzer kötü deneyim, çok can sıkar çünkü.

Geri
Yukarı Alt