15 serisi çıkalı çok oluyor. Her türlü memnun eder alacağın telefon, sana kalmış.Elimdeki Note 8 Pro kamerası da işimi görüyor ancak OIS lazım sadece. O da Mi 14T Pro'da var. 15 serisi çıkacağı için 14 serisinin fiyatının düşeceğini düşünüyorum. Tanıdık telefoncu arkadaşlarım da o yönde düşünüyor.
Elimdeki Note 8 Pro kamerası da işimi görüyor ancak OIS lazım sadece. O da Mi 14T Pro'da var. 15 serisi çıkacağı için 14 serisinin fiyatının düşeceğini düşünüyorum. Tanıdık telefoncu arkadaşlarım da o yönde düşünüyor.
Oyun oynayan birisi değilim hocam ama oynarım diye düşünüyorum. Ek olarak ikinci eli telefonun 27-28 bine bulunabiliyor. 25 altına düşeceğini düşünüyorum.+14t Pro oyuncular için daha avantajlı. 144 Hz ekranı var ve 120 FPS destekliyor PUBG de.
15 serisi çıkalı çok oluyor. Her türlü memnun eder alacağın telefon.
Evet o konuda haklısınız. Mi 13 Ultra'da işimi görür Mi 11U'da. Ama kamera kısmında 120x özelliğini falan kullanırım diye düşünüyorum. Ek olarak telefoncu arkadaşın bahsettiği 16 serisiymişMi 14u ya gerek yok bence. Mi 14T Pro'da rahat rahat işini görür.
Oyun oynayan birisi değilim hocam ama oynarım diye düşünüyorum. Ek olarak ikinci eli telefonun 27-28 bine bulunabiliyor. 25 altına düşeceğini düşünüyorum.
Yurtdışı fiyatları hocam bunlar zaten. 2. el biraz daha ucuz olduğu için onları tercih etmek istiyorum hem yeni cihaz başına en fazla ne gelmiş olabilir?TR yerine yurt dışı alabilirsin. Sıfır global kapalı kutu alıp tanıdık telefoncu arkadaslara açtırabilirsin. Veya onlardan alabilirsin.
Evet o konuda haklısınız. Mi 13 Ultra'da işimi görür mi 11U'da. Ama kamera kısmında 120X özelliğini falan kullanırım diye düşünüyorum.
Yurt dışı fiyatları hocam bunlar zaten. 2. el biraz daha ucuz olduğu için onları tercih etmek istiyorum hem yeni cihaz başına en fazla ne gelmiş olabilir?
Telefonlardan anlayan birisiyim az çok incelerim de yurt dışı kapalı kutu şuan almak istersem kar marjı olmadan kaç paraya geliyor?120X gereksiz. Dijital Zoom yapılıyor ve kalitede çöp oluyor. Bunun için 5 6K fazla vermeyin.
Çok şey gelmiş olabilir. Tavsiyem yurt dışı kapalı kutu al.
Telefonlardan anlayan birisiyim az çok incelerim de yurt dışı kapalı kutu şu an almak istersem kar marjı olmadan kaç paraya geliyor?
Hiç sormadım hocam piyasasını 4 model denk gelirse ikinci el, sıfır temiz cihaz bana haber etmelerini söyledim.20 25k arası olabilir. Tanıdık telefoncu arkadaşların piyasayı az çok biliyordur bilmesi gerekir bence.