YT Music mi Spotify mı?

Ses kalitesi dışında hiçbir şeyi iyi değil. Arayüzü çok kötü ve PC'de Apple Music kullanmak tam bir eziyet. Algoristması da leş...
Bana göre Spotify'a göre daha kolay geliyor son güncellemede daha modern yaptılar çoğu sekmeyi kütüphane ayarlarını vs. Zaten tasarım için alınacaksa direk bakmamak gerekiyor. Gayet sade ve kullanışlı.

Ekran görüntüsü 2025-03-13 225354.webp

Senelerdir Spotify kullanıyorum, bana bir sorun çıkartmadığı için diğerlerini denemeye hiç fırsatım olmadı.

Ses kalitesi ve arayüz olarak Spotify'ı tercih ederim. Youtube Music'i kullanmıyorum ama dezavantajı bilgisayardayken tarayıcıdan açman gerekiyor gereksiz bir şey bence.

Bana göre Spotify'a göre daha kolay geliyor son güncellemede daha modern yaptılar çoğu sekmeyi kütüphane ayarlarını vs. Zaten tasarım için alınacaksa direk bakmamak gerekiyor. Gayet sade ve kullanışlı.

Eki Görüntüle 132418
1 ay kadar Spotify'dan Apple Music'e geçmeyi denedim, bilgisayar uygulamalarını aktif olarak kullandığımdan dolayı Apple Music'ten nefret ettim. Mobil uygulama olarak da arayüzü çok karışık geliyor bana şahsen. Apple Music, ses kalitesi olarak gerçekten Spotify'dan kat kat üstün ancak uygulama optimizasyonları berbat ve arayüzleri karışık. Sonuç olarak tekrardan Spotify'a geri dönüş yaptım.

Konu dahilinde cevap vereceksem de kullanıma göre değiştiğini söyleyebilirdim. Eğer ki zaten YouTube Premium'a para veriyorsanız ekstradan Spotify almak saçmalık, kaldı ki YT Music kütüphanesi çok daha geniş.

1 ay kadar Spotify'dan Apple Music'e geçmeyi denedim, bilgisayar uygulamalarını aktif olarak kullandığımdan dolayı Apple Music'ten nefret ettim. Mobil uygulama olarak da arayüzü çok karışık geliyor bana şahsen. Apple Music, ses kalitesi olarak gerçekten Spotify'dan kat kat üstün ancak uygulama optimizasyonları berbat ve arayüzleri karışık. Sonuç olarak tekrardan Spotify'a geri dönüş yaptım.

Konu dahilinde cevap vereceksem de kullanıma göre değiştiğini söyleyebilirdim. Eğer ki zaten YouTube Premium'a para veriyorsanız ekstradan Spotify almak saçmalık, kaldı ki YT Music kütüphanesi çok daha geniş.

Hocam Spotify'ı şu yaşıma kadar dinledim. Apple Music'i bir videoda gördüm ve denemiştim eski sürümü o zaman çok karışıktı. Sık sık güncelleme geliyor dediğim gibi. İkisinde de en yüksek ses kalitesinde Apple Music bariz olarak daha iyi hissettiriyor. Spotify arayüz sosyallik ve çoğu uygulama ile anlaşmalı vs onlar bir yana, ses olarak daha kötü geliyor Apple'a göre. 3-4 aydır hatta daha fazladır Spotify kullanmıyorum. YT pre var, YouTube Music hiç denemediğim için bir yorum yapamıyorum. Nedense herkese karışık gelen arayüz bana sade ve hızlı geliyor hiç sorun yaşamadım.

Apple Music, YouTube Music, Spotify, Tidal denemis bir insan olarak en sonunda Spotify'da kaldim. Benim icin belirleyici faktor Haftalik Kesif ve Baskalarinin olusturdugu calma listeleri olmustu. Gerci uzunca zaman oldu Spotify'da kalali digerlerine de bu ozellikler kuvvetle muhtemel gelmistir ama Haftalik Kesif ve Lofi calma listeleri o zamanlar acik ara cok ondeydi Spotify'da. Ama Odyofil isen ve kulaklık ve ses sistemin kaliteli ise kesinlikle Tidal da denemeni tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Eki Görüntüle 132418
Ben PC'de girişlerde bile sıkıntı çekiyordum ya akşamına hesabımı giriyordum sabah yok. Tekrar giriş yap. Çok zahmetli birde kasıyor. Android'de de düzgün çalışmazdı zaten varsa yoksa Apple ürünleri. iPhone'umda çatır çutur çalışıyor ama.

Geri
Yukarı Alt