1999 Toyota Avensis sol 2.0 alınır mı?

metinkaya

Çalışkan
Herkese merhaba. İlk kez araç alma niyetindeyim. Otomatik olmasını istiyorum çünkü acemiyim. https://shbd.io/s/LxTD3aym bu araç alınır mı sizce? Sahibi aracın geri viteste vuruntu yaptığını söyledi. Tek sorunu bu ve km çok yüksek...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem yaşı, hem de 2.0 motor sebebiyle başka alternatiflere yönelmeni tavsiye ederim. Özellikle o bütçelerde, manuel ile ilgili sıkıntın yok ise daha doğru tercih olur. Avensis iyi bir arabadır ama çok tutulan bir araba değil maalesef ülkemizde. Bu kombinasyonda LPG ile kullanmazsan şayet, benzini içiyor bu şanzıman ve motor çünkü. LPG ben çok önermiyorum.

Şanzıman vuruntu yapıyorsa hele, hiç yanaşma zaten. Bunlarda eski nesil tam otomatikler var.

Hem yaşı, hem de 2.0 motor sebebiyle başka alternatiflere yönelmeni tavsiye ederim. Özellikle o bütçelerde, manuel ile ilgili sıkıntın yok ise daha doğru tercih olur. Avensis iyi bir arabadır ama çok tutulan bir araba değil maalesef ülkemizde. Bu kombinasyonda LPG ile kullanmazsan şayet, benzini içiyor bu şanzıman ve motor çünkü. LPG ben çok önermiyorum.

Şanzıman vuruntu yapıyorsa hele, hiç yanaşma zaten. Bunlarda eski nesil tam otomatikler var.

Haklısınız, ancak ben eskide olsa otomatik araç bakıyorum. Manuel araç deneyimim oldu ancak hiç hoşuma gitmedi. Teşekkür ederim bilgiler için. Herkes bu bütçe için Japon araçlarına bakmamı istedi. Bende bu aracı buldum. Bakalım ne yapacağım.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt