3.000 TL'ye kadar M2 SSD ve dönüştürücü önerisi

Bütçe
3.000 TL

yufustan

Üyecik
Merhaba, 3.000 TL bütçem var ve oyun/programları depolayıp harddiski emekliye ayırmak için SSD bakıyorum. Anakarttaki m2 slotu dolu olduğundan 870 EVO bakıyordum ancak M2 dönüştürücü diye bir imkan daha varmış. Uzun süredir donanımlarla ilgilenmediğim için yardımınızı talep edeceğim, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 3.000 TL bütçem var ve oyun/programları depolayıp harddiski emekliye ayırmak için SSD bakıyorum. Anakarttaki m2 slotu dolu olduğundan 870 EVO bakıyordum ancak M2 dönüştürücü diye bir imkan daha varmış. Uzun süredir donanımlarla ilgilenmediğim için yardımınızı talep edeceğim, şimdiden teşekkürler.
Ana kartınız nedir?

Bu anakartta 2 adet PCIe 2.0 x1 slotu bulunuyor. Bu da teorik olarak dönüştürücü ile maksimum 500 MB/sn hız elde etmenize olanak tanır. Pratikte de 500 MB/sn'nin biraz daha altında kalacaktır.

Dönüştürücü + NVMe M.2 tercih edecekseniz Kioxia Exceria G2 ve uygun fiyatlı bir PCIe x1 dönüştürücü alsanız yeterli olur. İleride daha iyi sistemde de kullanırım, hızları daha iyi olsun dersen WD Blue SN5000 alın.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt