AceTeq
Yetkin
Hop kardeş bizi atlıyosun. 420'den hediye aldığım kulaklığı hala hatırlıyorum.
Ben de kaldım kardeş...
Son düzenleyen: Moderatör:
Hop kardeş bizi atlıyosun. 420'den hediye aldığım kulaklığı hala hatırlıyorum.
Yok.
Yok.
Hesapları silinip giden üyelerin yanında giden bir şey daha varsa o da forumun kaosuydu bence. Yani o dönemleri bilen bilir çok ciddi tartışmalar dönüyordu, tansiyon tavandı, gruplaşmalar vardı (hatta bunun için konular açılıyordu, insanlar birbirini hedef gösteriyordu.), en normal konunun altında bile bu gruplar bir anda birbirlerinin yakasına yapışır gibi tartışmaya başlıyordu herkes çok gergindi. Mod konusunda hem sayı çok azdı hem de var olanların 2 3 tanesi dışında işini bilen insan yoktu, moderatörlerle bile laf dalaşına giriyordu insanlar.
Forumun aktifliği gözle görülür düzeyde düşmüş, ama en azından ortam çok sakin.
Kralı vardı. Forumdaki yetkililerle yaptıkları normal sohbeti, kendi sunucularında hava atmak için kullanıyorlar. Sonrasında bunları(sunucudaki yardakçıları) etkileyip beğeni ve çözüm kasıyorlardı. Yetmezmiş gibi kendilerinden küçük insanları zorbalayıp dalga geçiyorlardı. İnsanların ailesine sövmeye gidecek kadar ergen tiplerdi. Hala aralarında aktif olan bir eleman var. Canı sıkılınca konu açıp ciddiye alınınca millete söven bir tip. Farklı forumlarda vs. görünce hala laf atıp kendimi hatırlatırım. Bu kadar kötü olmayı başarmaları mucize.Gruplasma degil de troll konu açanlar vardi epey onu hatırlıyorum.
Kralı vardı. Forumdaki yetkililerle yaptıkları normal sohbeti, kendi sunucularında hava atmak için kullanıyorlar. Sonrasında bunları(sunucudaki yardakçıları) etkileyip beğeni ve çözüm kasıyorlardı. Yetmezmiş gibi kendilerinden küçük insanları zorbalayıp dalga geçiyorlardı. İnsanların ailesine sövmeye gidecek kadar ergen tiplerdi. Hala aralarında aktif olan bir eleman var. Canı sıkılınca konu açıp ciddiye alınınca millete söven bir tip. Farklı forumlarda vs. görünce hala laf atıp kendimi hatırlatırım. Bu kadar kötü olmayı başarmaları mucize.
Bahsi geçenlerin bir kısmı akıllanmış, bir kısmı anonimleşmiş veya aktif değil. Başka bir ihtimal burada farklı kendi içlerinde farklı davranıyorlardır![]()
Bahsi geçenlerin bir kısmı akıllanmış, bir kısmı anonimleşmiş veya aktif değil. Başka bir ihtimal burada farklı kendi içlerinde farklı davranıyorlardır
2023 Aralık Techolay üyelerinin hemen hemen hepsi gitti. İlk 1000 rozetine sahip insanların çoğu hesabı sildi ya da bıraktı.
Eskilerden bir biz kaldık.