972

Deneyimli
Makaleler
2
Sık sık evde bulduğum veya gereksiz duran ürünleri satıyorum. Sürekli şu ölücüler, fiyat düşürmek için kırk takla atanlar karşıma çıkıyor. Bunların hiç mi ardı arkası kesilmez arkadaşım 😀

Şöyle birkaç 'komik' sohbet bırakayım;
Screenshot_20240219-172056_letgo.webp

Bir de ilan açıklamasını okumadan atlayan sazanlar var. O ayrı bir sıkıntı.
Screenshot_20240219-172244_letgo.webp

Sık sık evde bulduğum veya gereksiz duran ürünleri satıyorum. Sürekli şu ölücüler, fiyat düşürmek için kırk takla atanlar karşıma çıkıyor. Bunların hiç mi ardı arkası kesilmez arkadaşım 😀

Şöyle birkaç 'komik' sohbet bırakayım;
Eki Görüntüle 20425

Bir de ilan açıklamasını okumadan atlayan sazanlar var. O ayrı bir sıkıntı.
Eki Görüntüle 20426
Temizliğe neden yardım edeyim? 2. el sayfaları çok bozdu, almaya kalkışsan aşırı pahallı satmaya kalkışsan ölücüden başkası gelmez.2000 daha koyup 0 alırım mantığıyla yürüyorum hep.Can yakar ama uğraşmaya deymez.

İnsanlar bu sitelerden alışveriş yapıyor. Bence bu tarz sitelere kaydolmak için kimlik doğrulaması falan gerekli. Biri dolandırıcılık mı yaptı? Tak diye yakalanır. Ha veri sızıntısı durumunu da site yöneticileri düşünsün.

Ölücüler aslında beyinden de ölücü de işte ne yaparsın? (Ben uzatmıyorum yapıştırıyorum engeli)

Geçen yıl bilgisayarımı satmak için ilan açmıştım. 6.000 TL fiyat belirlemiştim ve fiyata monitör, klavye, mouse dahildi. İhtiyacı olan birisi alsın diye fiyati düşük tutmuştum ve pazarlığa hayır demiyordum. Bazı insanlar sırf bu iyi niyetimi kullanarak "3.500 olur mu?" diye mesajlar atıyordu. Üstelik sayıları epey fazlaydı. Ölücülük bu halkın genetiğinde var.