Telefonuna altın gözüyle bakıp satarken değer kaybetmesin kafasındaysan en çöp iPhone'yi bile alabilirsin fark etmez. Kaldı ki donanım konusunda çok beklentisi olmayan bir insan da iPhone'nin herhangi bir modelini alabilir yine fark etmez.

Ancak işin içine kamera performansı, oyunlarda daha serin çalışması ve kat kat daha kaliteli ekran işin içine girecekse S25 Ultra çok daha üstün.
Oyun gibi bir amacım yok sadece müzik reels film izlemek için. Birde fotoğraf arsivi niyetine kullanacağım. Keşke s26 ultrada bu fiyat bantlarında çıksaydı o zaman kesinlikle ona geçerdim yan tasarımı ve ekranı çok hoşuma gitti.

Oyun gibi bir amacım yok sadece müzik reels film izlemek için. Birde fotoğraf arsivi niyetine kullanacağım. Keşke s26 ultrada bu fiyat bantlarında çıksaydı o zaman kesinlikle ona geçerdim yan tasarımı ve ekranı çok hoşuma gitti.

Eğer hoparlör kullanacaksanız Samsung dahili ses birimi ve hoparlör olarak daha iyi. Ayrıca ekranı film izlemek için biçilmiş kaftan.

Bir başka konuda yazdığım mesaj, aynısı geçerli.

Kağıt üzerinde S25 Ultra daha iyi gözükse de, ben kesinlikle iPhone 17 diyorum. Açıkçası S25 Ultra yerine iPhone 17 alsan da pek bir şey kaybetmezsin, üstüne iOS'i kullanmış olursun. Ön kamera tarafında iPhone 17 bariz şekilde daha iyi, performans açısından A19 çok güçlü, arka kameralarının da S25 Ultra'dan aşağı kalır yanı yok. Pil performansı olarak da S25 Ultra'ya çok yakın/benzer. Telefoto kamera senin için çok önemli değil ise, pil performansında 1-2 saat bile senin için kritik değil ise, iOS kullanmak istiyorsan kesinlikle iPhone 17.