Bütçe
80.000 TL

muratgercek

Gelişen
Şu an 3'üde birbirine çok yakın fiyatlandırma açısından. Hangisi iyidir?

Screenshot_2026-02-13-00-40-48-665_com.amazon.mShop.android.shopping.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçelerde seçim başkasına bırakılmamalı bence. 17 ve S25 Ultra için konuşayım, ikisi de üzmez.
Samsung tabi ki donanımsal ve yazılımsal olarak şu an çok daha fazla şey sunuyor fakat iPhone’da başka bir dünya. Birini alınca gözün diğerinde kalmaz.
Ben uzun süre android kullandım, birkaç hafta önce S24 Ultra yı satıp iPhone 15’e geçtim bir pişmanlığım yok açıkçası.
Tam tersi olsaydı yine pişman olmazdım ikisi de harika telefonlar.

Air modelini inceledim, hoparlör kalitesi beni hiç memnun etmedi. Cihazda mono bir hoparlör kullanılmış ve bu durum gözüme çok battı. Pro ve 17 serisinin stereo hoparlörleri çok daha iyi. Telefonda fiziksel SIM kart girişi yok ve tek kamera var. Titanyum kasa kullanılmış olması hoş bir detay. Air modeli pek satılmadığı için fiyatı düşmüş sanırım.

Ben S25 Ultra tercih ederim, eğer o olmazsa 17 alırım.

Tabii ki S25 Ultra, aralarından tartışmasız en iyisi. Ama bu kadar bütçe varken Honor Magic 8 Pro almayı düşündünüz mü hiç?

Yeni işlemci.
Hızlı şarj 100W.
7100 mAh batarya
Gibi çok fazla pozitif özellikleri var.

Son düzenleyen: Moderatör:
S26 Ultra bu kadar yakınken S25U almazdım açıkçası. iPhone modellerini fiyat ve sunduklarını ele alarak genel olarak beğenmiyorum. Şu an Android tepe seviye cihazlar arasında Oppo Find X9 Pro modeli vatanbilgisayar gece indirimi ve yanında seçebildiğiniz hediyelerden biri ile epey mantıklı duruyor.

Özgürlük istiyorsan S25 Ultra. Mesala Mozilla indirip adblock kurup premium youtube gibi kullanabilirsin. Ayrica APK kurulumu vs. bunlar onemli degilse, stabilite ve istikrarli calisma icin bu ikisi arasindan Iphone alirdim.