Bana da samsung o konuda daha iyi ama arkadaşın korkusu 3yil sonra android siser mi biliyorsunuz iosta bunlar yok.

Android'de de böyle bir şey yok. 3 yıldır S23 Ultra kullanıyorum hala ilk performansında. Ayrıca batarya konusunda Samsung çok daha kaliteli bataryalar koyuyor cihazlarına. Benim telefonum 3 yıllık ve 96'da hala pil ömrü. Bu kullanımda iPhone 90'ın altını görmüştü rahat :D

Android'de de böyle bir şey yok. 3 yıldır S23 Ultra kullanıyorum hala ilk performansında. Ayrıca batarya konusunda Samsung çok daha kaliteli bataryalar koyuyor cihazlarına. Benim telefonum 3 yıllık ve 96'da hala pil ömrü. Bu kullanımda iPhone 90'ın altını görmüştü rahat :D

Hocam döngünüz kaç? Biliyor musunuz?

. 3 yıldır S23 Ultra kullanıyorum hala ilk performansında. Ayrıca batarya konusunda Samsung çok daha kaliteli bataryalar koyuyor cihazlarına. Benim telefonum 3 yıllık ve 96'da hala pil ömrü. Bu kullanımda iPhone 90'ın altını görmüştü rahat
Samsung daha kaliteli batarya kullanıyor doğrudur. Onlar 2000 döngü. S26 Ultra modelinde 1200'e düştü bu durum. Apple da 500 döngü. 3 yıl 14 PM cihazım 83 pil sağlığı.

S25 Ultra Top Tier bir cihaz, iPhone 17 ise Pro modellerin yanında giriş ama ikisi de gündelik kullanımda üzmez güzel cihazlardır. Tamamen kullanım amacına göre karar ver. iPhone'a alıştım diyorsan 17 ile devam edersin, macera arıyorsan S25 Ultra.

Samsung daha kaliteli batarya kullanıyor doğrudur. Onlar 2000 döngü. S26 Ultra modelinde 1200'e düştü bu durum. Apple da 500 döngü. 3 yıl 14 PM cihazım 83 pil sağlığı.

Güncel modellerde döngü 1000 hocam Apple telefonlarda. Yanlış hatırlamıyorsam iPhone 14 ve üstü modellerde bu şekilde. iPhone 14 ve altı modellerde 500 döngü diye aklımda kalmış, tabii tekrar kontrol etmek lazım. Samsung S26 serisinde neden 2000 döngüden 1200'e düştü, o da bana enteresan geliyor zaten.

Son düzenleme:
Güncel modellerde döngü 1000 hocam Apple telefonlarda. Yanlış hatırlamıyorsam iPhone 14 ve üstü modellerde bu şekilde.
Aynen doğrudur.

iPhone 14 ve altı modellerde 500 döngü diye aklımda kalmış,
Evet benim 14 PM 500 döngü. Pil ömrü çok çabuk sağlığını kaybetti.

Samsung S26 serisinde neden 2000 döngüden 1200'e düştü, o da bana enteresan geliyor zaten.
Maliyet. Samsung'un son yıllardaki cimriliğinden kaynaklanıyor. Cimrilikte Apple'yi bile geçti.