Elektronik MSI PULSE 16 AI RTX 4060 8 GB Ultra 7-155 - 44.599 TL

Ofiste iş amaçlı kullanıyorum. Ekranından memnun değilim. Paneli dandik sanırım, renkler ve parlaklık pek tatmin etmiyor. Ekran hariç memnunum. Merak edilen bir özelliği falan varsa yardımcı olabilirim.

Ofiste iş amaçlı kullanıyorum. Ekranından memnun değilim. Paneli dandik sanırım, renkler ve parlaklık pek tatmin etmiyor. Ekran hariç memnunum. Merak edilen bir özelliği falan varsa yardımcı olabilirim.
MSI, Panel için alınacak marka değil. Daha çok kasa ve soğutma için alınabilecek cihazlar üretiyor.

Standart bir 300 nit %72 NTSC IPS panelle geliyor. Yani berbat bir panel olmamakla birlikte FHD icin ortalama sayilacak bir paneldir.

Şöyle güzelim yapay zeka işlemcisi konmuş laptop içine hala %45 NTSC ekran koyuyorsunuz ya cidden yazıklar olsun, parçalar bu kadar kaliteliyken yanına %100 SRGB panel de koysalar tadından yenmez ama çoğu markanın bir yerden patlak vermesi gerekiyor galiba. 😑

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt