NextCloud "File not found." hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lem0n0fficial
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 26

lem0n0fficial

Çalışkan
Yeni kiraladığım bir vds sunucu ve domain ile YunoHost'u kullanarak NextCloud’ı barındırmaya başladım. Fakat nedense bugün açtığımda sayfa sadece “File not found.” diyor. Nasıl bir günlük paylaşacağımı, sorunu tespit etmeye yardımcı ne paylaşabileceğimi bilemedim, yalan yok bu işlere fazla yabancıyım. Yardımcı olabilir misiniz? Ne yapmak lazım, neyi paylaşmam lazım?

Edit: Birkaç şeyi sıfırladıktan sonra normale döndü, basit bir şeydir diye konuyu açmak için çok beklemiştim ancak çözümün beni bulması için konu açmamış bekliyormuş :)

Son düzenleme:
Nextcloud'da 'File not found.' hatasını çözmek için birkaç adım öneriyorum:

1. Dosyanın Gerçekten Var Olduğundan Emin Olun: Dosyanın belirtilen konumda olup olmadığını kontrol edin.
  2. Nextcloud Loglarını Kontrol Edin: nextcloud.log dosyasını inceleyin ve hata mesajları hakkında daha fazla bilgi edinmeye çalışın.
  3. Veritabanı Tablolarını Kontrol Edin: oc_filecache tablosundaki dosya girişlerini kontrol ederek veritabanında bir uyumsuzluk olup olmadığını kontrol edin.
  4. Dosya İzinlerini Kontrol Edin: Dosya ve dizin izinlerini doğru şekilde ayarlandığından emin olun.
  5. Veritabanı ve Dosya Sistemini Senkronize Edin: occ files:scan --all komutuyla veritabanı ve dosya sistemini senkronize edin.
  6. Nextcloud'u Güncelleyin: Yazılım güncellemelerini kontrol edin ve mümkünse güncelleme yapın.
  7. Web Sunucusunun Çalışıp Çalışmadığını Kontrol Edin: Web sunucusu (Apache/Nginx) izinlerini ve yapılandırmasını kontrol edin.
  8. Tarayıcı ve Önbellek Temizleme: Tarayıcı önbelleğini temizleyin ve Nextcloud’un önbelleğini sıfırlayın.
  9. PHP Sürümü ve Konfigürasyonunu Kontrol Et: PHP sürümünüzün Nextcloud ile uyumlu olduğundan emin olun.
  10. Nextcloud'u Yeniden Başlatın: Web sunucusunu yeniden başlatarak hatanın çözülüp çözülmediğini kontrol edin.

Geri
Yukarı Alt