Geraltın kılıcı
Üstün
Bence Garuda daha mantıklı seçenek. Bir gün içerisinde o hatayı fixlemeleri benim nazarımda çok büyük olay.
Olabilir, garuda başlangıçta olabilir. Arch zaten eskisine göre çok daha kolay kuruluyor. Birkaç kez kurunca mantığı oturuyor zaten.Bence Garuda daha mantıklı seçenek. Bir gün içerisinde o hatayı fixlemeleri benim nazarımda çok büyük olay.
Kendi dağıtımını bile savunamıyor adam. Oyun optimizasyonu gelmesi imkansız anca Steam'in oto portunu kullanabiliyorsunuz. Çöp.
DDR5 sistem topladım Linux’ta daha tam uyumluluk yokmuş Allah’a yemin olsun ki 1 dakika bile Windows’ta durmam ama tam uyumluluk gelene kadar idare edecez.Nerd meme be like:
Arch kullananlar femboy oluyormuş doğru mudur?
O kadar da iyi değil hocam Ubuntu’dan sonra öbürlerine alışamadım.
Hocam zaten çok kolay.Olabilir, garuda başlangıçta olabilir. Arch zaten eskisine göre çok daha kolay kuruluyor. Birkaç kez kurunca mantığı oturuyor zaten.
loadkeys trq
archinstall
DDR5 sistem topladım Linux'ta daha tam uyumluluk yokmuş Allah'a yemin olsun ki 1 dakika bile Windows'ta durmam ama tam uyumluluk gelene kadar idare edeceğiz.
O kadar da iyi değil hocam Ubuntu'dan sonra öbürlerine alışamadım.
1-) saf Arch: CachyOS, EndeavourOS gibi kurulum arayüzlü dağıtımlardan bence kat kat iyi. Bunun sebebi şu: Birincisi, bu dağıtımlar gereksiz kendi yazılımlarıyla geliyor. İkincisi ise sorunlu çalışıyor.
2-) Linux Mint: İlk kullandığım zaman sevmemiştim. Sebebi ise Linux'u pek bilmiyordum. Ama ikinci kullanımımda çok sevdim.
3-) EndeavourOS: CachyOS mu, EndeavourOS mu diye düşünürken buna karar kıldım. Çünkü bende daha sorunsuz çalışıyor.
Not: Bu, ilk kullanıcıya yönelik bir sıralama değildir. Yine de Linux Mint, ilk kullanıcı için iyidir. Ama "bunları ilk kullanıcı nasıl kullanacak?" demeyin, çünkü bu sıralama ilk kullanıcıya yönelik değil.
CachyOS'i bilmiyorum ama EndevourOS hakkatten iyi dağıtımdır hocam. Öyle gereksiz kendi yazımları yok. Bir nevi Arch'ın günlük kullanımdaki eksiklerini gidermek için birkaç çözüm eklemişler o kadar. Kaynak kullanımları çok düşük ve Arch deneyimini çok iyi yaşatan bir dağıtımdır.1-) Saf Arch: CachyOS, EndeavourOS gibi kurulum arayüzlü dağıtımlardan bence kat kat iyi. Bunun sebebi şu: Birincisi, bu dağıtımlar gereksiz kendi yazılımlarıyla geliyor. İkincisi ise sorunlu çalışıyor.