Samsung Galaxy S24 FE alınır mı?

Honor eskiden Huawei'nin yan markasıydı sonradan ayrıldı. Yani bilinen marka sadece ülkemizde biraz sıkıntı olabilir.

Evet Huawei'den ayırldığını biliyorum sonuçta bence Huawei de alınabilecek bir marka değil en basitinden Google yok ayrıldıktan sonraki sürede ne kadar geliştirdiler bilemiyorum.

Ben magic 6 Ultimate'i bilmem. Dusuk isikta Honor 200'un daha iyi performans verecegine eminim. S24'le zaten kiyaslanamaz Honor 200.

Magic6 Ultimate Honor 200 Pro ile aynı sensöre, daha iyi lenslere ve daha iyi görüntü motoruna sahip.

Son kullanıcı gece modunda daha aydınlık fotoğraf ister. Sağ Honor 200 Pro sol ise S24 FE.

1747854154448.webp

Sol Honor 200 Pro sağ S24 FE.

1747854322962.webp

Samsung'un garantisi berbat. Once onu bil. Honor bilinmedik bir marka degil. Huawei 2.0 gibi bir şey. Siz Samsung'a niyetlenmissiniz. Bence onu alin. Sizi cezbetmis cihaz bir kere. Fakat benim tercihimi sorarsaniz benim arkadas grubumda bir S23 FE ve bir Honor 200 var. Honor 200 daha iyi kamera konusunda. Tercihim Honor 200 olud o yuzden. S24 FE'yi canli kullanan tanidiklarim yok. Bizim burada herkes en kotu iPhone 11 kullaniyor.

Doğrudur dediğim gibi mağzadan ikisini de test etmek en mantıklısı.

Magic6 Ultimate Honor 200 Pro ile aynı sensöre, daha iyi lenslere ve daha iyi görüntü motoruna sahip.

Son kullanıcı gece modunda daha aydınlık fotoğraf ister. Sağ Honor 200 Pro sol ise S24 FE.

Eki Görüntüle 149695

Eki Görüntüle 149696
Gece modunda daha aydinlik fotograf = yapay zekayla islenmis sulu boya fotograf demek benim fikrimce. Son kullanici dediginiz gibi S24 FE'yi tercih eder. Fakat ben dogalliktan yanayim. Ayni zamanda Honor 200 Pro, Magic6 Pro'nun sensorune sahip. Ki Magic6 Pro bizim ulkede acayip satti. Memnun olmayan adam gormedim. Cogu da iPhone'dan Androide gecmis kisiler. Yani kisaca konu sahibi arkadas gece magazaya girip iki telefonla da fotograf cekip, ona gore karar vermesi en mantiklisi olur. Kagit ustu veriler bazen beklenmedik sonuclar dogurabiliyor.

Eki Görüntüle 149695

Eki Görüntüle 149696

Üst ve alttaki fotolarda sol taraftakiler bana gece modunu daha gerçekçi yansıtıyor o fazla ışık fotoğrafı bozuyor. İşte ikilemde kaldığım durum tam olarak bu oluyor

Zaman ayırdığınız için hepinize çok teşekkür ederim iyi akşamlar. Mağzaya gidip ikisinide test edeceğim ama şu durumda s24 fe daha cazip geldi bana kullanan bir akrabam var kamerasını çok iyi olduğundan bahsetmişti.

Üst ve alttaki fotolarda sol taraftakiler bana gece modunu daha gerçekçi yansıtıyor o fazla ışık fotoğrafı bozuyor. İşte ikilemde kaldığım durum tam olarak bu oluyor.

O zaman Honor 200 Pro alacaksınız daha büyük sensöre sahip, fakat arka plandaki her şeyi yemiş berbat olan kısımda bu. Honor 200 yüksek ihtimalle daha da karanlık çekiyor sensörü daha da küçük.

Hocam 3 aydır s24 fe kullanmaktayım. Tek yaşadığım olumsuz sorun parmak izi sensörü. Adamlar leş gibi sensor koymuş bazen okumuyor bazen geç okuyor bide en fazla 3 parmak kayıt ediliyor benim dandik redmi bile 10 tane kayıt ediyordu. Oyun olarakda fortnite oynuyorum kasıyor yani ama memnunum.

Geri
Yukarı Alt