Arlecchino
Deneyimli
50 bin TL nasıl uygun oluyor? Gayet pahali bir telefon magic6 Pro. "uygun" demeniz abes kacmis. Diger telefonlarla kiyaslasan bile o paraya cogu kisi gider iPhone 16e gibi son model telefonu aliyorsun ustune bir AirPods aliyorsun. Yani uygun falan degil. Bunlarda benim fotograflarim. Secme yapmadan main Camera'daki ilk ornek fotografi sectim. Kaynak: Gsmarena.
Honor 200 Pro.
Tertemiz cikmis fotograf. Kusur goremiyorum. Tabii kusur bulmak isteyen her turlu bulur. Ona bir şey diyemem.
Eki Görüntüle 149698
S24 FE.
S24 FE'de ise karanlik taraflar yesilimsi bir tona burunmus. Oldukca rahatsiz edici.
Eki Görüntüle 149699
Kisacasi verdigim orneklere de bakarsak; Honor 200 Pro, S24 FE'den ustun bir cihaz. Tabii bu benim fikrim. Kimse katilmak zorunda degil. Yalniz cogunluk benim gibi dusunuyor. Exynos'un fotograf isleme Kalitesi'de Snapdragon'un yanindan gecmez. Murat Burc'da Exynos'u kotu bilirdik diye bir video cekmisti. Kendisi hakliydi. Yani umarim dediklerim havada kalmamistir. Bunlar dedigim gibi kullanici deneyimlerine bagli olarak gozlemledigim sonuclar. Hepsi bu.
Exynos'un oyun performansi berbat. Keske almasaydiniz S24 FE'yi.![]()
Size göre tertemiz çıktıysa eyvallah. Magic7 Pro parasına S25 Ultra veya Xiaomi 15 Ultra alabiliyorsan buyur al, aynı şekilde magic6 Pro parasına muadil amiralleri alabiliyorsan al. Üstelik S24 FE parasına Honor 200 alabiliyor onun ise işlemcisi vasat 2019 amiral seviyesinde. Honor 200 Pro alacağıma 14t Pro alırım.